Plzeňskou Viktorii čekají poslední dva zápasy základní skupiny Evropské ligy, v nichž se hodlá porvat o postup. Vstupenky na utkání v Římě i domácí duel s Austrií Vídeň jsou stále v prodeji.

Fanoušci, kteří chtějí podpořit Viktorii přímo na Stadio Olympico v zápase se slavným AS Řím, si mohou vstupenky ve Fanshopu kupovat nejdéle do pátku 18. listopadu. Od příštího týdne už vstupenky v prodeji nebudou. 

U nákupu vstupenek je nutné doložit jméno a příjmení držitele vstupenky i datum a místo narození. Stejná pravidla platí i u dětí vyšších než 100 centimetrů bez ohledu na věk. 

Každý si může zakoupit maximálně pět vstupenek, takže jeden fanoušek může zajistit lístky i pro své kamarády a známé. Musí však bezpodmínečně disponovat jmény, příjmeními, místy a daty narození všech budoucích majitelů vstupenek. Na jednu vstupenku je možné nahlásit osobní údaje pouze jednoho člověka.

- Na stadion budou fanoušci vpuštěni pouze po předložení platné vstupenky v kombinaci s občanským průkazem, nebo cestovním pasem (u dětí větších než 100 cm je nutný cestovní průkaz). Z toho důvodu nemohou být vstupenky po zakoupení dále přenosné na jinou osobu!

- V nutných případech, kdy přesto bude fanoušek nucen po zakoupení přerezervovat vstupenku na jinou osobu (z důvodu např. nemoci), je nejpozdější termín k předložení náhradních registračních údajů stanoven na 20.11. Přeregistraci lze vyřešit přes email bezdeka@fcviktoria.cz. „Tento email slouží k nutným případům přeregistrace vstupenek, nikoli k zamluvení či rezervaci vstupenek, která v tomto případě není možná,“ upozorňuje tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Vstupenky se prodávají za 870 Kč (32 Euro).

Zároveň jsou v prodeji vstupenky na poslední duel základní skupiny proti Austrii Vídeň, který Viktoria Plzeň odehraje v Doosan Areně ve čtvrtek 8. prosince od 19.00.

Vstupenky jsou v prodeji v těchto časech:

Po 14.11. Fanshop 9.00 – 17.00
Út 15.11. Fanshop 9.00 – 17.00
St 16.11. Fanshop  9.00 – 17.00
Čt 17.11. státní svátek, Fanshop uzavřen
18.11. Fanshop 9.00 – 17.00