Viktorii Plzeň čeká v předposledním kole Synot ligy utkání na hřišti Bohemians Praha 1905. Do hlavního města přijede v sobotu 23. května podpořit červeno-modrý tým jistě početná výprava fanoušků. Vstupenky na venkovní střetnutí už jistého mistra Synot ligy s týmem klokanů lze zakoupit ve Štruncových sadech.

Lístky na zápas, který bude hostit tradiční Ďolíček, si všichni fanoušci mohou zajistit od čtvrtka 21. května přímo ve fanshopu ve Štruncových sadech v jeho standardní otevírací době 9 - 17 hodin. Vstupenku za 150 Kč bude možné zakoupit i v průběhu pátku. Případný zbytek z 250 vstupenek vyhrazených plzeňským příznivcům půjde do prodeje dvě hodiny před začátkem zápasu přímo na pokladnách stadionu Bohemians.

„Doporučujeme všem fanouškům, kteří se chystají na zápas s Bohemians, aby si zajistili vstupenky ve Štruncových sadech s dostatečným předstihem. Lze předpokládat, že i o zápas v hlavním městě bude mezi příznivci Viktorie enormní zájem,“ říká tiskový mluvčí Viktorie Plzeň Pavel Pillár.

Prodejní časy vstupenek na zápas Bohemians Praha 1905 – FC Viktoria Plzeň:

21. 5. Čt Fanshop 9:00 – 17:00

22. 5. Pá Fanshop 9:00 – 17:00