V rámci dvacátého ligového kola se v plzeňské Doosan Areně představí celek z Příbrami. Vstupenky na zápas s nejbližším ligovým soupeřem Viktorie si všichni fanoušci mohou zajišovat do vyprodání kapacity Doosan Areny.

Vstupenky je možné zakoupit nejen v plzeňském fanshopu, ale k dispozici je všem fanouškům také distribuční sí plzeňské vstupenky (seznam ZDE). Zakoupit si vstupenky je možné také přes internet, a to na adrese www.plzenskavstupenka.cz

Se Středočechy se viktoriáni utkají v neděli 6. března od 18:15. "Zatím jsme v jarní části SYNOT ligy stoprocentní a v tomto trendu budeme chtít pokračovat také proti Příbrami. Na poslední vzájemný zápas si moc dobře pamatuji, protože jsme si po něm užili nádherný mistrovský večírek s fanoušky na plzeňském náměstí. Pokud si podobný zážitek budeme chtít dopřát také letos, musíme tento duel zvládnout. A já věřím, že naši fanoušci u toho budou s námi," říká směrem k víkendovému duelu brankář Matúš Kozáčik. 

Pokud nebude kapacita Doosan Areny vyčerpána před zápasovým dnem, bude možnost nákupu vstupenek pokračovat v neděli od 12 hodin v klubovém fanshopu. Dvě hodiny před zápasem se následně otevřou pokladny u vstupu z Pallovy ulice i za severními pokladnami.