Konec fotbalového půstu je tady! V sobotu 18. února od 18:45 hodin se odehraje v plzeňské Doosan Areně první jarní duel mezi domácí Viktorií a týmem 1. FK Příbram. Prodej vstupenek na utkání 17. kola ePojisteni.cz ligy započne ve čtvrtek 2. února.

Všem fanouškům, kteří si chtějí zajistit vstupenku na úvodní utkání jara, je od čtvrtku k dispozici plzeňský fanshop ve své standardní otevírací době od 9 do 17 hodin. Kromě nákupu lístků ve Viktoria shopu lze využít veškerá prodejní místa systému Plzeňské vstupenky a od čtvrtečních devíti hodin ranních odstartuje také prodej přes internet (www.plzenskavstupenka.cz). V případě nevyčerpání kapacity během předprodeje se otevřou okna pokladen i v den zápasu v 16:45 hodin.

„I na jaře chceme navázat na povedené podzimní výkony. Máme skvělou výchozí pozici do druhé poloviny soutěže, kterou budeme chtít přetavit v co nejlepší výsledek. Moc se po přípravném období těšíme na naše fanoušky, kteří se, věřím, budou na zápase dobře bavit,“ zve všechny plzeňské příznivce záložník Patrik Hrošovský.