Viktoria pokračuje ve svém tažení kromě domácí soutěže a Evropské ligy také v poháru. Po vítězství nad Opavou se probojovala do osmifinále. To se bude hrát v pátek 10. listopadu na domácím trávníku Doosan Areny.

Ačkoliv probíhá reprezentační přestávka, během níž si své povinnosti s národními celky plní Michael Krmenčík, Jan Kopic, Matúš Kozáčik a Patrik Hrošovský, Viktoria odpočívat rozhodně nebude. Vedle tréninkových jednotek ji v pátek od 18:00 čeká v Doosan Areně osmifinále MOL Cupu se Slováckem.

Permanentkáři jdou na zápas zdarma. Ostatní fanoušci si mohou vstupenky pořídit ve Viktoria shopu, online přes web Plzeňské vstupenky či na prodejních místech Plzeňské vstupenky.

„Jsme rádi, že zůstaneme v zápasovém tempu. Pohár je pro nás také důležitý, jakékoliv podcenění této soutěže či soupeře odmítáme,“ říká jasně zkušený útočník Marek Bakoš. „Navíc nás těší, že budeme hrát na domácím hřišti. Věřím, že fanoušci budou rádi za zkrácení reprezentační přestávky a dorazí nás podpořit v hojném počtu,“ vybízí příznivce Viktorie.

Plzeň v lize válí, se 13 výhrami ze 13 zápasů nejenže prodlužuje rekordní sérii počtu výher od startu sezony, ale je jediným na světě s minimem 10 odehraných ligových zápasů a stoprocentní bilancí k tomu. V Evropské lize v konkurenci rumunského FCSB, izraelského Hapoelu Beer-Sheva a švýcarského Lugana bojuje o postup ze skupiny na druhém místě. A myslí také na domácí pohár, kde ji nyní čeká osmifinále. „Buďte u toho a doražte v pátek večer do Doosan Areny!“ burcuje fanoušky Marek Bakoš.

Ceny vstupenek:

1. kategorie: 200 Kč
2. kategorie: 180 Kč
3. kategorie: 150 Kč
4. kategorie: 130 Kč