FC Viktoria Plzeň má před sebou poslední dva domácí zápasy v sezóně 2014/2015. V rámci 28. kola SYNOT ligy se netradičně v pondělí 18. května utká od 18 hodin v Doosan Areně s FC Vysočinou Jihlava. Vstupenky půjdou do prodeje ve středu 6. května od 9:00 hodin.


Kromě tradičního předprodeje ve fanshopu v prostorách Doosan Areny lze vstupenky na zápas s Jihlavou zakoupit také na všech distribučních místech Plzeňské vstupenky. Informace o prodejních místech lze najít na webu Plzeňské vstupenky. V platnosti zůstává rovněž možnost zajistit si vstupenku na zápas Viktorie Plzeň pomocí internetové stránky www.plzenskavstupenka.cz.

Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity stadionu ve Štruncových sadech. V případě, že nebude kapacita předčasně vyprodána, otevřou se pokladny také dvě hodiny před startem zápasu.

„Fanoušci jsou po celou sezonu neuvěřitelní, chci jim poděkovat, protože nás podporují za jakéhokoliv stavu. Chceme jim naším fotbalem dělat radost a věřím, že se nám to daří. I po utkání s Jihlavou si chceme společně s fanoušky užívat vítěznou děkovačku," říká kapitán Viktorie David Limberský.