Ve 27. kole HET ligy se Viktoria Plzeň představí na hřišti Slavie Praha. Vstupenky do sektoru hostí se budou prodávat v Doosan Areně od dnešních 13 hodin.

Cena jednotlivých vstupenek je 390 Kč. Společně se vstupenkou si mohou všichni fanoušci zakoupit i speciální vouchery v ceně 200 Kč na cestu do Prahy a zpět. Vouchery na dopravu nelze zakoupit samostatně, jejich prodej je možný pouze s odpovídajícím počtem vstupenek. Samotné vstupenky i vouchery je možné hradit pouze hotově.

Partner Viktorie, společnost Data Expres, připravil pro viktoriánské příznivce celkem 5 autobusů. Každý fanoušek s platným voucherem může nastoupit pouze do autobusu, jehož číslo má uvedené na voucheru. Autobusy budou vyrážet nezávisle na sobě po naplnění kapacity, odjezd je stanoven na 15:30 od Domu dětí a mládeže naproti parkovacímu domu Rychtářka.

Dohledem na bezproblémový průběh cesty do Prahy i zpět budou v každém autobuse pověřeni označení členové security. Po zápase se fanoušci s platnými vouchery přesunou zpět k autobusům, kterými se dopraví zpět do Plzně. Detailnější informace přineseme v průběhu tohoto týdne. Pořadatelem výjezdu je Data Expres.

Vstupenky i vouchery se budou dnes prodávat ve Viktoria shopu od 13 hodin do 17 hodin, ve čtvrtek a v pátek pak od 9 do 17 hodin. V sobotu, v den utkání s Karvinou, bude prodej pokračovat od 14:00 ve fanshopu, odkud se v 17:45 přesune na pokladny za severní tribunou. V případě, že se množství vstupenek nevyčerpá, bude jejich prodej pokračovat i v neděli na pokladnách.