Před plzeňskými fotbalovými fanoušky jsou dvě poslední domácí utkání. V prvním z nich změří svěřenci trenéra Pivarníka síly se Zbrojovkou Brno. Zápas se v plzeňské Doosan Areně odehraje v neděli 27. listopadu od 18:30 hodin. Vstupenky je možné zakoupit od středy 16. listopadu.

Zajistit si lístky na předposlední domácí utkání v podzimní části sezóny je možné ve Viktoria shopu v jeho standardní otevírací době 9-17 hodin. Stejně tak bude možné zakoupit si vstupenky pomocí distribučních míst plzeňské vstupenky a internetového prodeje na adrese www.plzenskavstupenka.cz. Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity stadionu ve Štruncových sadech. V případě, že nebude kapacita předčasně vyprodána, otevřou se pokladny za severní tribunou stadionu také dvě hodiny před začátkem utkání.

„Máme skvělou výchozí pozici k tomu, abychom podzimní část sezóny zakončili na prvním místě tabulky. Ze svých nároků ovšem nemůžeme slevit ani v závěrečném ligovém zápase. Nad Brnem chceme jednoznačně zvítězit a věřím, že nám k tomu dopomůžou i tradičně skvělí fanoušci,“ zve na poslední příležitost, jak vidět viktoriány v domácím ligovém zápase, kapitán týmu Roman Hubník.

Otevírací doba fanshopu:
St 16. 11. 9 – 17
Čt 17. 11. ZAVŘENO
18. 11. 9 – 17
Po 21. 11. 9 – 17
Út 22. 11. 9 – 17
St 23. 11. 9 – 17