Poslední dubnový zápas Synot ligy odehraje plzeňská Viktoria před vlastními fanoušky v Doosan Areně. V sobotu 25. dubna přicestuje na západ Čech celek Mladé Boleslavi, který na čtvrtém místě tabulky nadále živí evropské ambice. Vstupenky na šlágr 25. ligového kola si všichni fanoušci mohou zajistit nejdříve ve středu 15. dubna od 9:00 hodin.

Kromě tradičního předprodeje ve fanshopu v prostorách Doosan Areny lze vstupenky na zápas s Mladou Boleslaví zakoupit také na všech distribučních místech Plzeňské vstupenky. Informace o prodejních místech lze najít na webu Plzeňské vstupenky. V platnosti zůstává rovněž možnost zajistit si vstupenku na zápas Viktorie Plzeň pomocí internetové stránky www.plzenskavstupenka.cz.

Vstupenky si bude možné zakoupit také před středečním pohárovým utkáním s FK Teplice přímo na pokladnách Doosan Areny. Dvě hodiny před úvodním hvizdem odvetného duelu budou pokladny ve Štruncových sadech nabízet jak vstupenky na pohárový zápas, tak lístky na ligové střetnutí s Mladou Boleslaví. Půl hodiny po závěrečném hvizdu zápasu s Teplicemi bude všem zájemcům o zápas 25. kola Synot ligy k dispozici také Viktoria shop. Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity Doosan Areny. V případě, že nebude kapacita předčasně vyprodána, otevřou se pokladny ve Štruncových sadech také dvě hodiny před startem zápasu.

„Liga se dostává do závěrečné fáze, která bude rozhodovat o konečném pořadí. Je příjemné cítit, že za námi stojí vlastně celá Plzeň a na každém zápase nás podporuje více než deset tisíc fanoušků. Vyhrát chceme hlavně pro ně,“ burcuje kapitán Viktorie David Limberský.