Ve druhé polovině července propukne v Plzni opět nefalšovaná fotbalová euforie. Po souboji o český Superpohár čeká Viktoriány vstup do Synot ligy, ve které budou svěřenci trenéra Miroslava Koubka obhajovat celkové prvenství. Vstupenky na premiérové ligové utkání v ročníku 2015/2016 se začnou prodávat ve čtvrtek 16. července.

V úvodním zápase Synot ligy se v Doosan Areně představí Slavia Praha, vstupenky na atraktivní premiéru bude možné zakoupit na pokladně za severní tribunou nejdříve ve čtvrtek 16. 7. od 10:00 hodin. Ve stejnou dobu bude spuštěn předprodej na všech distribučních místech Plzeňské vstupenky v Plzeňském kraji (seznam ZDE). Zajistit si vstupenky do sektorů určených domácím příznivcům tak nebude možné v Praze ani jiných regionech České republiky kromě Plzeňského kraje. Stejně tak nebude pro zápas s celkem z hlavního města ani internetový prodej vstupenek. „Jedná se o standardní bezpečnostní opatření, které je před utkáním se Slavií pravidelně uplatňováno,“ vysvětlil situaci tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. „Vzhledem k počtu prodaných permanentek, jejichž počet již přesáhl 7700, půjde do prodeje cca 1200 vstupenek. Očekáváme, že duel s pražským celkem bude vyprodán během několika málo dnů.“

V případě, že celková kapacita Doosan Areny nebude vyčerpána už v průběhu předprodeje, bude možné zajistit si vstupenky i dvě hodiny před začátkem zápasu na pokladnách u vstupu do Pallovy ulice a za severní tribunou.

„Věříme, že do sezóny se nám povede vstoupit vítězně. Navíc zápasem, který bude mít jistě velký náboj. Slavia je nᚠtradiční soupeř, i proto chceme vybojovat všechny tři body. Těším se na zaplněné tribuny Doosan Areny, naši úžasní diváci nás určitě budou hnát dopředu,“ říká kapitán Viktorie David Limberský.

Otevírací doba prodeje vstupenek na Slavii

Čt 16. 7. 10 – 17 hod. (pokladny za Severní tribunou)
17. 7. 10 – 17 hod. (pokladny za Severní tribunou)
So 18. 7. 13:30 – 20 hod. (fanshop)
Po 20. 7. 10 – 17 hod. (pokladny za Severní tribunou)
Út 21. 7. 10 – 17 hod. (pokladny za Severní tribunou)

Případné další časy prodeje budou upřesněny