První květnové utkání Synot ligy odehraje plzeňská Viktoria před vlastními fanoušky v Doosan Areně. V sobotu 2. května přicestuje na západ Čech celek Slovácka, který v loňské sezóně dokázal domácí Viktorii díky remíze 0:0 obrat o ligové body. Vstupenky na zápas 26. kola Synot ligy si všichni fanoušci mohou zajistit nejdříve ve středu 22. dubna od 9:00 hodin.

Kromě tradičního předprodeje ve fanshopu v prostorách Doosan Areny lze vstupenky na zápas se Slováckem zakoupit také na všech distribučních místech Plzeňské vstupenky. Informace o prodejních místech lze najít na webu Plzeňské vstupenky. V platnosti zůstává rovněž možnost internetového prodeje, v rámci kterého je možné zajistit si vstupenku na zápas Viktorie Plzeň prostřednictvím stránky www.plzenskavstupenka.cz.

Vstupenky si bude možné zakoupit také před sobotním ligovým utkáním s Mladou Boleslaví přímo na pokladnách Doosan Areny. Dvě hodiny před úvodním hvizdem duelu budou pokladny ve Štruncových sadech nabízet jak vstupenky na zápas s Mladou Boleslaví, tak lístky na duel se Slováckem. Půl hodiny po závěrečném hvizdu zápasu s týmem z města automobilů bude všem zájemcům o zápas 26. kola Synot ligy k dispozici také Viktoria shop. Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity Doosan Areny. V případě, že nebude kapacita předčasně vyprodána, otevřou se pokladny ve Štruncových sadech také dvě hodiny před startem zápasu.

„Máme jedinečnou šanci přiblížit se splnění našeho společného snu. Za celou kabinu můžu slíbit, že do zápasu půjdeme na sto procent s jednoznačným cílem zvítězit. Cítíme zodpovědnost vůči všem fanouškům, kteří nás podporují, a uděláme maximum pro to, abychom mohli slavit další důležité vítězství,“ zve do Doosan Areny všechny příznivce Viktorie Václav Procházka.