Čtyři zápasy, čtyři výhry. O víkendu se podařilo uspět ženám, dorostenkám i dorostům U19 a U17. Z obou dorostů vám kromě zápasových reportáží přinášíme i fotogalerie.

FCVP U19 – Frýdek-Místek U19 4:0


Porážku z Brna dokázali viktoriáni napravit tím nejlepším možným způsobem. „Vyšel nám začátek zápasu. Měli jsme převahu, dostávali se do finální fáze a ujali se vedení 2:0. Ve druhém poločase jsme hráli koncentrovaně. I když jsme tolik nedominovali, zápas pro nás dopadl vítězně, a to zaslouženě,“ hodnotí duel Jiří Žilák, jehož celé hodnocení najdete v detailu zápasu.

Branky: 14. Šulc, 25. Selnar, 61. Kepl, 67. Kepl.
Sestava Plzně: Mařík – Plecitý (55. Bartůněk), Hranáč, Svoboda (C), Žilák – Selnar (76. Kraml), Uzlík, Šulc – Pihrt (70. Němec), Kepl, Štursa.

FOTOGALERIE ZDE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FCVP U17 – Frýdek-Místek 3:2pen.


Penaltové drama s Frýdkem-Místkem zvládli lépe hráči Viktorie U17. „Sehráli jsme utkání proti velice nepříjemnému soupeři. Bohužel jsme dva góly obdrželi po standardních situacích, což se nesmí stávat. V penaltovém rozstřelu jsme byli šastnější a připsali si jeden bod navíc,“ hodnotí duel trenér Josef Parlásek.

Penalty: 4:3.
Branky: 57. Halász (pen.), 58. Koranda – 47. L. Maceček, 69. Forch.
Sestava Plzně: Edelman – Halász (C), Strmiska, Fišer, Petrmichl – Kuhajda (56. Dotzauer), Ruda, Kodýdek (52. Demeter) – Vrba (61. Popovič), Koranda (69. Lehký), Václavík.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Hradec Králové ženy – FCVP ženy 1:4


Na první gól čekali diváci až do 65. minuty, do vedení šly jako první domácí hráčky. Viktoriánky ale posléze zabraly, po dvou gólech Lenky Karasové skóre otočily a díky dalším trefám Gabriely Šlajsové a Adély Radové nakonec vyhrály 4:1.

Branky: 65. Plzáková – 75. Karasová, 85. Karasová, 87. Šlajsová, 90+3. A. Radová.
Sestava Plzně: M. Radová – Pacandová (56. Mrázová), Roztočilová, Ondrášková, Karasová, Markelová (70. A. Radová), Tauberová, Nehodová, Mášová (83. Mikešová), Knödlová (70. Ivaničová), Plháková (56. Šlajsová).

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Hradec Králové dorostenky – FCVP dorostenky 1:3


Dorostenky měly skvělý vstup do zápasu, když v sedmé minutě skórovala Denisa Kratochvílová. Po půlhodině hry sice srovnala Aneta Vejrová, nicméně Plzeňanky díky brankám Sáry Kolorosové a Nikoly Charouzové strhly vítězství na svou stranu a odvezly si z východu Čech vítězství.

Branky: 30. Vejrová – 7. Kratochvílová, 72. Kolorosová, 78. Charouzová.
Sestava Plzně: Holíková (C) (56. Štichová) – Horáčková (47. Růžičková), Ajazi (68. Kloudová), Baumruková (64. Jílková), Charouzová (79. Vorlová), Polcarová, Kratochvílová, Lukešová, Kolorosová (79. Voráčková), Švábová, Mirtlová (56. Michalcová).