Dorostenci do 19 let v předposledním kole prohráli na Spartě, když jedinou branku inkasovali v závěru utkání. Ženy skolily Hradec Králové a ve skupině o udržení končí druhé, dorostenky obsadily celkové čtvrté místo. Starší i mladší žákyně se rozloučily výhrami.

Sparta Praha U19 – Viktoria Plzeň U19 1:0


„Na začátku zápasu byli častěji u míče hráči Sparty, postupem času jsme hru ale vyrovnali a působili aktivněji. Trefili jsme například tyč. Zápas spěl k remíze 0:0, ale v poslední minutě jsme chybovali na půlce Sparty a domácí vyřešili brejkovou situaci,“ mrzelo trenéra Jiřího Kohouta, jehož celé hodnocení najdete v detailu zápasu.

Branka: 90. Majka.
Sestava Plzně: Šampalík – Ryška, Míka, Čihák, Bartůněk – Petr, K. Pavlík (C) – Arzberger (68. Pinc), Selnar, Štursa – Kepl.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Viktoria Plzeň ženy – Hradec Králové ženy 3:0


Svěřenkyně trenéra Karla Rady porazily Hradec Králové 3:0 a v nadstavbové části o udržení končí na druhém místě se ziskem 20 bodů a skóre 32:45. Na Smíchově se tak se sezonou rozloučily tím nejlepším možným způsobem.

Branky: 5. Markelová, 42. Šlajsová, 69. Tauberová.
Sestava Plzně: M. Radová – Krejčová (46. Plháková), Ondrášková, Nehodová, Hanžlová (72. Švábová), Markelová (85. A. Radová), Tauberová, Mrázová, Pacandová, Šlajsová (65. Nesvedová), Ranglová.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Viktoria Plzeň dorostenky – Slovácko dorostenky 1:1


Dorostenky po šesti prohrách zabraly a s druhým Slováckem uhrály velice cennou remízu 1:1. V nadstavbové části o titul končí poslední, celkově tedy na čtvrtém místě s 13 body a skóre 42:59.

Branky: 43. Charouzová – 79. Stařinská.
Sestava Plzně: Holíková (C) – Lukešová, Jiskrová (46. Gajdošová), Mirtlová (71. Peklová), Baumruková, Švábová, Charouzová, Kolorosová, Kloudová, Horáčková (41. Churanová), Jůnová (46. Růžičková).


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Dukla Praha st. žákyně – Viktoria Plzeň st. žákyně 3:4


Starší žákyně vyhrály na hřišti Dukly Praha v přestřelce 4:3 a v nadstabové části jsou na třetím místě, když mají na kontě 34 bodů a skóre 79:40.

Branky: 47. Lišková, 57. Lišková, 68. Lišková – 5. Ajazi, 50. Polcarová, 52. Remiášová, 63. Ajazi.
Sestava Plzně: Pančochová – Skalická, Hraničková, Belšánová, Remiášová, Polcarová, Vorlová, Štichová, Ajazi (C), Veronika Stejskalová, J. Pavlíčková, Trojanová, Klepsová, Holubová.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Dukla Praha ml. žákyně – Viktoria Plzeň ml. žákyně 0:7


Po pěti prohrách dokázaly vyhrát i mladší žákyně Viktorie Plzeň, které Duklu, nejhorší tým nadstavbové části, skolily 7:0. V lize tak končí na pátém místě s 19 body a skóre 41:69.

Branky: 21. Marcelová, 27. J. Pavlíčková, 32. Mifková, 33. Košiková, 44. J. Pavlíčková, 50. Košiková, 56. Marcelová.
Sestava Plzně: Menclová, Žížková – K. Pavlíčková, Sutnarová, Cinková, Košiková, J. Pavlíčková, Mifková, Vondrovicová (C), Klepsová, Holubová, Novotná, Marcelová, Jančová, Zeithamlová.