Ve čtvrtek 9. listopadu se do Viktoria shopu v prostorách severní věže Doosan Areny vrátila oblíbená akce Happy Hour, v rámci které mohli zákazníci fanshopu vyhrát například dres Viktorie Plzeň, šály s logem plzeňského klubu nebo míč podepsaný kabinou prvního týmu.

Princip soutěže zůstal stejný jako v minulosti. Zúčastnit se mohl každý, kdo si ve fanshopu nakoupil zboží v minimální hodnotě 500 korun. Na připravené magnetické tabuli si pak mohl zvolit hráčskou kartičku jednoho z fotbalistů Viktorie a těšit se na dárek z nabídky Viktoria shopu. Na druhé straně kartičky totiž byla uvedená výhra.

To se nadmíru výborně podařilo dvěma fanouškům Viktorie Plzeň. Nejdříve svého majitele našel podepsaný míč a záhy nato i dres Viktorie Plzeň, který se tentokrát skrýval pod kartičkou obránce Tomáše Hájka. Slečna Johanka měla z dresu obrovskou radost. „Původně jsme sem ani nechtěli jet, ale dcera mě přemluvila. Nevynechá žádný zápas, je opravdu věrnou fanynkou,“ prozradila maminka šastné výherkyně.

Happy Hour se bude do Viktoria shopu v průběhu celé sezóny nárazově vracet. O termínu konání příští Happy Hour bude klub informovat na internetových stránkách.

Fotogalerie