Kvarteto ženských týmů Viktorie Plzeň bylo o víkendu v akci. A jednalo se o vskutku úspěšný víkend, když ani jeden z celků neprohrál.

FCVP ženy – Liberec ženy 1:1


Ve 22. minutě otevřela skóre Veronika Mášová, Liberečanky ale ještě před koncem první půle vyrovnaly na 1:1. Tento stav se nakonec ukázal býti i konečným, viktoriánky tak po odehrání čtyř zápasů mají na svém kontě čtyři body.

Branky: 22. Mášová – 40. Šušolová.
Sestava Plzně: Vaníčková – Markelová, Tauberová, Ondrášková, A. Radová – Ivaničová (78. Mikešová), Knödlová (55. Karasová), Prokopová (27. Nehodová), Mrázová – Mášová, Plháková (55. Šlajsová).


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FCVP dorostenky – DFO Pardubice dorostenky 5:0


Po porážce na Spartě si dorostenky Viktorie dostatečně spravily chu v souboji s Pardubicemi, který vyhrály 5:0. O dvě branky se postarala Veronika Kloudová, po jedné přidaly Natálie Mirtlová, Denisa Kratochvílová a Kristýna Michalcová. Dorostenky jsou po čtyřech kolech na třetím místě.

Branky: 14. Kloudová, 21. Mirtlová, 47. Kratochvílová, 54. Kloudová, 63. Michalcová.
Sestava Plzně: Holíková (C) (50. Štichová) – Lukešová, Jílková (62. Voráčková), Mirtlová (65. Vorlová), Kratochvílová, Ajazi (40. Baumruková), Švábová, Kloudová (54. Kolorosová), Michalcová, Horáčková (40. Růžičková), Polcarová.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Liberec st. žákyně – FCVP st. žákyně 1:8


Pravou nohou vstoupily do nové sezony starší žákyně, které v Liberci vyhrály vysoko 8:1. K vidění byly dva hattricky, postaraly se o ně Eliška Gajdošová s Marií Voborníkovou. Zbylé branky přidaly Patricia Remiášová a Vendula Rutová.

Branky: 37. Černá – 4. Gajdošová, 7. Gajdošová, 10. Remiášová, 12. Voborníková, 31. Voborníková, 34. Rutová, 39. Voborníková, 53. Gajdošová.
Sestava Plzně: Menclová – Vondrovicová, Pavlíčková, Hraničková (C), Gajdošová, Strašilová, Remiášová, Šeflová, Belšánová, Marcelová, Trojanová, Holubová, Klepsová, Zeithamlová, Voborníková, Gracias, Rutová.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Liberec ml. žákyně – FCVP ml. žákyně 1:3


Na severu Čech uspěly také mladší žákyně. Do vedení je poslala Leona Cinková, posléze se společně v jedné minutě trefily hostující Lucie Novotná a domácí Michaela Bursová. Definitivní tečku za zápasem udělala gólem na 3:1 Michaela Märzová.

Branky: 45. Bursová – 29. Cinková, 45. Novotná, 48. Märzová.
Sestava Plzně: Žížková – Routschková, Sutnarová, Cinková (C), Hamplová, Rancová, Mifková, L. Šottová, Märzová, P. Šottová, Novotná, Alexová, Jančová.