Viktoria Plzeň vyhlašuje letní fotosoutěž, které se mohou účastnit všichni fanoušci západočeského klubu. Výhrám v letní fotosoutěži, která potrvá do 31. srpna, vévodí podepsaný nový dres Viktorie Plzeň nebo podepsané kopačky Davida Limberského. Nechybí ani další lákavé zboží plzeňského Viktoria shopu.

Zadání aktuální soutěže #LETOsVIKTORKOU je velmi jednoduché. „Fanoušci by se měli vyfotit, jak si užívají léto v červeno-modrých barvách. Vítané jsou například fotky od vody, z dovolených, výletů, nebo ze zahradního grilování. Představivosti a kreativitě se však meze nekladou,“ nastiňuje základní pravidla tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík s tím, že podmínkou zařazení fotografie do soutěže je jasné propojení s Viktorií, klubovými barvami a logem klubu.

Pro účast v soutěži stačí svou fotografii zaslat na email soutez@fcviktoria.cz nebo ji nahrát na Instagram s hashtagem #LETOsVIKTORKOU. Vítěze vyberou hráči prvního týmu v zářijové reprezentační přestávce.

Ceny letní fotosoutěže:
1. místo – originální dres FCVP podepsaný celým týmem+ dvě podepsané ročenky FCVP + fotoakreditace na Vámi zvolené utkání české nejvyšší soutěže
2. místo – originální podepsané kopačky Davida Limberského + fotoakreditace na Vámi zvolené utkání české nejvyšší soutěže
3. místo – míč PUMA podepsaný celým týmem + šála FCVP + fotoakreditace na vámi zvolené utkání české nejvyšší soutěže  
4. místo – ročenka FCVP + 4 vstupenky na utkání FC Viktoria Plzeň – Karviná
5. místo – ročenka FCVP + 2 vstupenky na utkání FC Viktoria Plzeň – Karviná
6. místo – ročenka FCVP + 2 vstupenky na utkání FC Viktoria Plzeň – Karviná
7. místo – tričko FCVP z kolekce Evropské ligy dle vlastního výběru
8. místo – tričko FCVP z kolekce Evropské ligy dle vlastního výběru
9. místo – podepsaný plakát FCVP + klíčenka
10. místo – podepsaný plakát FCVP + klíčenka