Třetí prohru v sezoně si o víkendu připsaly na své konto ženy Viktorie, které nestačily na výběr Slovanu Liberec. Juniorky Plzně dokázaly porazit Duklu Praha a byla to pro ně čtvrtá výhra z pěti zápasů.

FC Slovan Liberec ženy – FCVP ženy 3:2 (1:1)

Plzeň: Radová M. - Racková, Nehodová, Králová, Krejčová, Plháková (74. Švábová), Markelová (83. Roztočilová), Mrázová, Ondrášková (83. Nesvedová), Tauberová, Šlajsová
Branky Viktorie: 8. Markelová, 58. Mrázová

Komentář
Viktoriánky se v utkání s Libercem dostaly rychle do vedení, už v 8. minutě se prosadila Markelová. V dalších několika minutách mohl domácí tým přidat ještě branky, ale své šance nevyužil. Liberec se postupně dostával stále více do zápasu a do konce první půle dokázal vyrovnat. Po změně stran domácím hráčkám přestala fungovat kombinace a viktoriánky začaly kupit jednu chybu za druhou. Liberec byl bojovnější, hrál s větším nasazením a nakonec vyhrál zaslouženě 3:2.

Hodnocení trenéra:
"Musíme zapracovat na kombinaci, protože ta nám v určitých fázích zápasu hodně vázla. V utkání chybělo také správné nasazení, hosté zvítězili, protože víc bojovali," hodnotí utkání trenér Karel Rada.

FK Dukla Praha Juniorky – FCVP Juniorky 0:4 (0:2)

Plzeň: Holíková - Švábová, Krejčová (70. Růžičková), Hyhová, Baumruková, Heřmanová (51. Kloudová) – Lukešová (57. Kolorosová), Kratochvílová, Charouzová, Jiskrová (41. Němcová), Šlajsová
Branky: 13. Kratochvílová, 39., 67. Šlajsová 78. Němcová

Hodnocení trenéra:

„Holky podaly opět dobrý výkon, hodně bojovaly a tentokrát se dařila částečně i kombinace. Soupeř hrál hodně disciplinovaně a byl na hru Viktorie velice dobře připraven. Proto přihrávky hostujícího týmu při kombinaci po zemi nebyly vždy tak přesné jak bych si představoval. Brankově se opět prosadila Šlajsová, která s dvanácti brankami po pěti kolech vede tabulku střelkyň 1. ligy dorostenek,“ hodnotí utkání trenér Milan Lukeš.