Fotbalisty Viktorie Plzeň čeká v neděli druhý přípravný zápas v rámci herního kempu ve španělském Benidormu. Místo plánovaného utkání s jihokorejským Daejeon Citizen však nastoupí proti Dacii Kišiněv.

„Soupeř na poslední chvíli zápas odřekl z důvodu vysokého počtu zraněných hráčů a změny tréninkové plánu. Museli jsme tedy narychlo zareagovat a domluvili se s Kišiněvem, s nímž jsme měli původně hrát až čtvrtý zápas,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík. 

V neděli od 15.30 tedy změří tým trenéra Romana Pivarníka právě s moldavským týmem. Zápas se odehraje na tréninkovém hřišti přímo v areálu hotelu, kde viktoriáni bydlí a a fanoušci jej mohou opět sledovat živě na viktoriánském YouTube kanále přímo na klubových stránkách. „Znovu bude připravena i tipovací soutěž o zajímavé ceny,“ dodává Hanzlík. 

Fanoušci mohou své tipy na výsledek a prvního střelce zápasu zasílat na mail soutez@fcviktoria.cz. Jako domácí tým je vždy brána Viktoria Plzeň. K tomuto stačí připsat jméno a příjmení. Tipuje se vždy na jeden aktuální zápas, a to do úvodního hvizdu utkání. Maily přijaté po tomto okamžiku už nebudou do aktuálního kola soutěže přijaty. V případě většího množství správných tipů rozhoduje o vítězi datum a čas přijetí tipu. Vyhrává nejrychlejší.

Ve třetím duelu změří Viktoria síly s Odense a jméno čtvrtého soupeře se v těchto chvílích finalizuje. „Máme několik nabídek a brzy oznámíme, s kým odehrajeme generálku,“ uvedl mluvčí klubu.