30. 12. 1899    

18. kolo / Sobota 1. 11. 2014, 14:00 /

18. kolo / Sobota 1. 11. 2014, 14:00

FC Viktoria Plzeň

0:0

SK Sigma Olomouc

FC Viktoria Plzeň

Juraši, Krušina (68. Debellis), Brožík, Skála, Kule, Průcha, Provod (73. Sedláček), Hašek (80. Petr), Polom, Matějka, Ruml

statistiky

Diváci: 0

První velikou šanci si vytvořila Olomouc. Ve 2.minutě se k odraženému míči dostal hostující útočník a Juraši reflexivně vyrazil. Nadále se hra odehrávala především mezi šestnáctkami. Ve 30. minutě Provod dobře zahrál přímý volný kop, ale na centr nikdo z hráčů Viktorie nedosáhl. A v závěru poločasu Brožík z úhlu netrefil branku.

Druhý poločas byl vyrovnaný. Olomouc dokázala lépe kombinovat a držet míč na útočné polovině, domácí byli nebezpeční po rychlých protiútocích. Hosté v 60. min nastřelili tyč po tečované střele. S blížícím se závěrem se akce rychle přelévaly z jedné strany na druhou. Největší příležitost červeno-modrých si vypracoval dobře hrající Matějka a Hašek po centru Rumla hlavou přestřelil.

hodnocení trenéra

"V náročném utkání je remíza spravedlivá. Směrem do obranné fáze hrál tým s velkým úsilím. Do naší hry budeme chtít více zařazovat prvky mezihry a kvality v kombinaci. Nevynucené ztráty nás v některých akcích připravily o dobré možnosti," hodnotí trenér Jiří Žilák.