30. 12. 1899    

1. kolo / Neděle 9. 11. 2014, 11:00 /

1. kolo / Neděle 9. 11. 2014, 11:00

FC Viktoria Plzeň

5:2

(2:1)

FK Pardubice

FC Viktoria Plzeň

Přibyl, Končal, Vacovský, Suchý, Rychnovský, Pavlík, Šifra (55. Mudra), Kopřiva, Tomášek (41. Graiciar), Soušek (70. Petr), Pinc

statistiky

Branky Viktorie: 8., 38. a 72. Pinc, 52. Kopřiva, 56. Graiciar

Diváci: 0

Poslední mistrovské utkání podzimní části odehráli v neděli dopoledne mladší dorostenci Viktorie v Luční ulici proti svým vrstevníkům z Pardubic. Hosté v zajímavém zápase dvakrát dotahovali, ale Plzeň si během druhého poločasu vytvořila výraznou útočnou převahu a zaslouženě vyhrála 5:2.

hodnocení trenéra

„V obou poločasech kluci dobře zvládli rozehrávku na vlastní polovině, v prvním poločase se nám ale nedařilo kvalitně navazovat na držení míče a dotahování útoků na polovině soupeře. Přesto jsme krom dvou branek měli i další šance, ale tam nás zrazoval klid a přesnost v koncovce. Druhý poločas byl v těchto činnostech výrazně lepší a výsledkem byly další tři vstřelené góly. Naší slabinou bylo bránění, včasné reakce po ztrátách míče a ochota hráčů podstupovat osobní souboje. Díky tomu dostáváme laciné branky a výjimkou nebylo ani toto utkání. Celkově měli naši hráči více ze hry, vypracovali si více šancí a vítězství nad Pardubicemi je zasloužené,“ rekapituluje trenér Václav Mrázek.