30. 12. 1899    

7. kolo / Sobota 20. 9. 2014, 10:15 /

7. kolo / Sobota 20. 9. 2014, 10:15

FC Viktoria Plzeň

0:1

(0:1)

Fotbal Pardubice

FC Viktoria Plzeň

Novák Tomᚠ(36. Mařík Richard), Heller David (40. Těžký Samuel), Uzlík Václav, Míka Václav, Král Jakub, Patrovský Marek, Zajíček Petr (45. Lávička Martin), Šulc Pavel, Hájek Marek, Vodrážka Jan, Kepl Tomáš

statistiky

Diváci: 0

Nad síly žáků do patnácti let byli v sobotu odpoledne stejně staří zástupci Pardubic. O osudu utkání rozhodla jediná branka, která padla bohužel za záda brankáře Tomáše Nováka.

V prvním poločase soupeř z Pardubic domácí přehrával, Plzeňanům vázla kombinace a pohyb na hřišti. Soupeři utkání ulehčili velkým množstvím nevynucených chyb, které Pardubice dokázaly zužitkovat k ohrožení branky Viktorie a vstřelení jediného gólu. V prvním poločase mladé viktoriány soupeř předčil nejen vstřelením branky, ale i nasazením a důrazem v osobních soubojích.

Ve druhém poločase se hra domácích zlepšila, i přes velké nasazení a zlepšení herního projevu se jim ale nepodařilo překonat dobře fungující defenzivu soupeře a vstřelit branku.

„I přes prohru lze hráče pochválit za bojovný výkon zejména v druhém poločase. První půle nám pak ukázala nedostatky, které bychom rádi do dalších utkání odstranili,“ hodnotí trenér Ladislav Novotný.

Následující zápas se na hřišti Starého Plzence uskuteční ve středu 24. září od 12:00 hodin.