30. 12. 1899    

6. kolo / Neděle 9. 11. 2014, 13:00 /

6. kolo / Neděle 9. 11. 2014, 13:00

FC Viktoria Plzeň

odl.

(1:2)

AC Sparta Praha

FC Viktoria Plzeň

Holíková - Lemáková (Lukešová), Švábová, Kolorosová, Baumruková (Černá) - Mirtlová, Šlajsová, Kratochvílová, Růžičková - Janochová, Němcová (Vališová)

statistiky

Branka Viktorie: Šlajsová ,

Diváci: 0

Poslední mistrovské utkání v podzimní části odehrály Viktoriánky doma na UMT hřišti 33.ZŠ se Spartou Praha. Domácí slečny sice 6:1 prohrály, ale předvedená hra, přístup k utkání a bojovnost byly na kvalitní úrovni. Jediný gól Viktorky dala Gabriela Šlajsová po samostatné akci, kdy obešla několik Sparanek a s přehledem vsítlila gól na 1:1. V prvním poločase byla hra vyrovnaná a větší štěstí měly Sparanky, které první půli dovedly do vítězného konce. Obě mužsta se do šaten rozcházela za stavu 2:1 pro Spartu. První část hrací doby byla velmi kvalitní, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou s mnoha šancemi na obou stranách.

Ve druhém poločase Sparanky byly lepší na míči, vytvořily si další šance, které proměnily v konečné skóre 6:1 pro Spartu.

hodnocení trenéra

„Musím vyzdvihnout celé mužstvo Viktorie Plzeň. Jsem rád a jsem hrdý, že mohu trénovat tak kvalitní tým. Chválím celý tým za reprezentaci fotbalu FC Viktorie Plzeň, za kvalitní hru, kterou předváděly po celou podzimní sezónu 2014. V tomto posledním utkání FC Viktoria Plzeň hrála o 1. místo podzimní části první ligy starších žaček. V tomto případě byly šastnější holky z Prahy. I tak druhá příčka v 1. lize starších žákyň je nádherná, a tímto celý tým zasluhuje pochvalu za tvrdou práci na fotbalovém hřišti," hodnotí utkání trenér Bláha.