30. 12. 1899    

21. kolo / Neděle 26. 4. 2015, 10:15 /

21. kolo / Neděle 26. 4. 2015, 10:15

FC Viktoria Plzeň

2:13

SK Slavia Praha

FC Viktoria Plzeň

Šulc – Kožíšek, Janota, Koželuh, Pešek, Brýla, Šoul, Šimek, Janča Štolka – Řezníček, Jílek, Renza, Drtil, Královec, Mertl, Nováček, Marko

statistiky

Branky Viktorie: Nováček, Janča

Diváci: 0

Utkání se Slavií Praha odehráli i žáci do třinácti let. Svému soupeři dokázali konkurovat pouze v první polovině zápasů. I proto slávisté nastříleli domácím Plzeňanům celkem 13 branek.

hodnocení trenéra

„První poločasy na obou hřištích jsme herně zvládli. Kluci poctivě plnili své úkoly směrem do obranné fáze a v držení míče byli přesní s poměrně dobrým přechodem vpřed. Také, co se týká vypracovaných brankových příležitostí, jsme byli vyrovnaným soupeřem. Ve druhém dějství bohužel obě skupiny inkasovaly branky v rychlém sledu za sebou, které rapidně změnily ráz utkání. Slavia byla v těchto fázích dominantním mužstvem. Nám došly kondiční i psychické síly na větší odpor, a proto výsledek duelu vyzněl výrazným poměrem pro soupeře. Kluci zaslouží pochvalu za snahu v prvním poločase. Na toto bychom chtěli navázat v dalších zápasech. Druhý poločas nech slouží k ponaučení a větší tréninkové píli nejen v klubovém prostředí, ale také té individuální ve svém volném čase,“ hodnotí trenér Štěpán Havránek.