26. 10. 2015    Juniorka - reportáž

Atraktivní duel Juniorů s Mladou Boleslaví vítěze neměl a skončil remízou 2:2

FC Viktoria Plzeň

14. kolo / Neděle 25. 10. 2015, 11:00 /

14. kolo / Neděle 25. 10. 2015, 11:00

FC Viktoria Plzeň

2:2

(1:1)

FK Mladá Boleslav

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Juraši – Kule, Doležal, Piroch, Provod, Mlynařík (71. Brožík), Boček, Kyndl (78. Sedláček), Čihák, Glazer (43. Petr), Vůch

FK Mladá Boleslav

Godula – Lukeš, Mendy (46. Houžvička), Milla (71. Bojda), Kocourek (85. Bečirevič), Kateřiňák, Albina, Lacek (71. Kořínek), Glöckner, Kozma, Ladra

statistiky

Branky: 11. Doležal, 55. Kyndl – 32. Lacek, 80. Kozma ŽK: Boček, Doležal – Albina, Bojda Rozhodčí: Váňa – Kožár, Vitner

Diváci: 0

Ve 14. kole Juniorské ligy se viktoriáni do jednadvaceti let utkali v Luční ulici s Mladou Boleslaví. Diváci, kteří se přišli podívat, určitě nelitovali, protože se hrál oboustranně útočný fotbal. Zápas nakonec skončil spravedlivou remízou 2:2.

První branka zápasu padla už v 11. minutě, kdy domácí potrestali chybnou rozehrávku Mladé Boleslavi. Kyndl dostal dlouhý balón za obranu, položil si brankáře hostů a ještě nahrál na volného Jakuba Doležala. Tomu pak jen zbývalo prostřelit v brankovišti stojícího obránce a poslat Viktorii do vedení.

Viktoria svého soupeře tlačila, Vůch krásným centrem našel ve vápně Bočka, který hlavičkoval k tyči, ale brankář hostů skvělým zákrokem vyrazil míč na roh. Ve 32. minutě se dostali do útoku hráči Boleslavi a hned z toho byl gól. Adam Lacek dostal dlouhý balón, se kterým se následně dostal do úniku, jenž zakončil výborně a srovnal tak na průběžných 1:1.

Útočný fotbal pokračoval i ve druhém poločase. Hned z první veliké šance se také měnilo skóre. Egon Vůch prokázal svůj um, když pláchl po křídle všem bránicím hráčům a nahrál do pokutového území. Zde stál už připravený Matěj Kyndl, který pouze dorážel balón do brány Středočechů.

Ani toto vedení ale Viktoria neudržela. V pohledném utkání se šance střídaly na obou stranách, až v 80. minutě vyrovnal střelou ze šestnáctky Kozma. Atraktivní duel tak nakonec skončil remízou 2:2.