10. 8. 2015    U19 - reportáž

FC Viktoria Plzeň U19 doma opět remizovala, tentokrát se Slováckem

FC Viktoria Plzeň

3. kolo / Sobota 8. 8. 2015, 14:00 /

3. kolo / Sobota 8. 8. 2015, 14:00

FC Viktoria Plzeň

0:0

1.FC Slovácko

FC Viktoria Plzeň

Šampalík, Krušina (65. Skopový), Teršl, Vacovský, Rychnovský (84. Končal), Suchý, Havel (57. Duchoslav), Mudra (46. Pinc), Matějka, Debellis, Kulhánek (46. Skála).

statistiky

Diváci: 0

Dorostenecký výběr Viktorie do devatenácti let sice ještě v nové sezóně neprohrál, ale stále čeká na první domácí výhru. V Luční ulici nejdřív remizoval s Hradcem Králové a po výhře v Brně si připsal nerozhodný stav opět před svými fanoušky tentokrát s týmem 1. FC Slovácko.

První poločas byl velice vyrovnaný. Do první šance se dostali hosté. Po zisku míče ve středu hřiště a rychlém protiútoku Šampalík dokázal vyrazit střelu útočníka Slovácka. Následně přišly šance také na straně Viktorie. Matějku po přihrávce Kulhánka vychytal brankář Trmal a při dalších křídelních akcích si domácí nepočínali efektivně.

S blížícím se závěrem poločasu převaha Plzně narůstala. I ve druhém poločase byla aktivnějším týmem, ale snaha končila před pokutovým územím. Největší šanci ke vstřelení gólu měl Skála, který po přihrávce Skopového mířil do brankáře.

hodnocení trenéra

„K vítězství nám chyběla větší efektivita ve vápně a také v křídelním prostoru, kde se nám nedařilo při centrech a zpětných přihrávkách,“ hodnotí utkání trenér Jiří Žilák.