30. 12. 1899    

7. kolo / Sobota 19. 9. 2015, 12:45 /

7. kolo / Sobota 19. 9. 2015, 12:45

SK Benešov

4:12

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Čeliš, Čermák, Červený, Daněk, Diviš, Doubek, Falout, Keltyčka D., Keltyčka T., Košik, Kyklhorn, Mertl, Motlík, Prokop, Pytlík, Rádl, Soukup, Štauber

statistiky

Branky Viktorie: Štauber 3x, Doubek 2x, Kyklhorn 2x, Červený, Motlík, Prokop, Rádl, Soukup

Diváci: 0

"Benešov. Další město, kam jsme vyrazili vyzkoušet si, co jsme se naučili. Počasí fotbalu přálo a ve spojení se skvěle připraveným trávníkem, jsme doufali v zajímavý a příjemný fotbalový zážitek. Tentokrát jsme si dali za úkol soustředit se na zakončení. Vzhledem k výsledku by se dalo usuzovat na splnění plánu. Ano, vytvářeli jsme si gólové příležitosti, dostávali se do nich po velmi zajímavě řešených situacích, ale samotné "uklizení míče" proběhlo snad jen v polovině gólovek. Ve vstřelení branky nám zabránila nejednou zbrklost v řešení dané situace, jindy pak zase snaha o razantní řešení namísto technického kopu. V několika případech ale chyběla i odvaha "vzít to na sebe". Pozitivem je, že si brankové příležitosti dokážeme vytvořit," říká trenér Filip Linhart.

"Druhým větším nedostatkem, se kterým se opakovaně potýkáme, je kvalita prvního doteku. V pravdě není úplně problém v tom "jak" převzít, ale v tom "kam" převzít prvním dotekem míč, aby následně mohla hra dále plynout a nebylo třeba podstupovat např. zbytečný osobní souboj," pokračuje Linhart.

"Góly, které jsme obdrželi, opět vyplynuly, stejně jako v minulém utkání, z naší nepozornosti při bránění hráčů. Necháváme se opakovaně strhnout k útočení a nemyslíme "na zadní vrátka". Postupem času navíc i docházely v teplém počasí síly. Měli jsme na každém hřišti jen jednoho hráče na střídání a tento fakt byl dán nezodpovědností našich hráčů, kteří vzhledem ke svým školním průšvihům nemohli být k zápasu nominováni. Snad to pro ně bude ponaučením. Je zbytečné takto oslabovat tým a sebe připravovat o možnost zahrát si v červenomodrém dresu svého milovaného klubu," vysvětluje trenér U12.

"V příštím kole nás doma čeká další pražský tým - Tempo Praha. Všichni fanoušci jsou zváni na naše další fotbalové představení na plzeňské hřiště Vodní stavby," uzavírá Filip Linhart.