30. 12. 1899    

3. kolo / Neděle 1. 11. 2015, 16:15 /

3. kolo / Neděle 1. 11. 2015, 16:15

Bohemians Praha 1905

7:7

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Čeliš, Čermák, Červený, Daněk, Diviš, Doubek, Fořt, Keltyčka D., Keltyčka T., Košik, Kyklhorn, Mertl, Motlík, Prokop, Pytlík, Rádl, Soukup, Štauber, Zarzycký

statistiky

Branky Viktorie: Červený 2x, Štauber 2x, Čermák, Košik, Zarzycký

Diváci: 0

"V týdnu se nám moc nepovedl turnaj a tak jsme doufali, že si ´zlepšíme náladu´ v zápase s Bohemians 1905. Přesto, že to byl vzhledem ke kvalitě soupeře smělý plán, je třeba říct, že kluci zápas herně celkem zvládli a že můžeme říct - ano, byl to zajímavý zápas. Především začátek utkání byl na obou polovinách v naší režii. Obě party dokázaly i vstřelit první branku. U jedné party takto i první poločas skončil, přestože měli několik dalších zajímavých příležitostí. Druhá parta nakonec poločas prohrála o dva góly, ale nutno dodat, že všechny 4 góly jsme Klokanům prakticky darovali svou lehkovážností a nesoustředěností. Ve druhém poločase padl stejný počet branek - jen v opačném poměru," rekapituluje trenér Filip Linhart.

"Zápas v kontextu těch uplynulých hodnotíme spíše pozitivně. Kluci byli odvážnější a živější než jsme doteď byli zvyklí. Doufáme, že se nám minimálně v podobném duchu bude dařit i příští víkend v Písku. Ovšem je třeba se v týdnu na vše připravit poctivým tréninkem," dodává Linhart.