Bitva o Evropu je tady! Už za necelý týden. A vstupenky jsou stále v prodeji. Máme pro vás 10 plus 1 důvod, proč by na závěrečném duelu Ligy mistrů neměl chybět žádný správný viktorián.

1. Bojujeme o Evropu!

Potřetí v historii hrajeme Ligu mistrů. A potřetí za sebou máme na dosah skvělý úspěch v podobě 3. místa zaručujícího pokračování v jarní fázi Evropské ligy. Pojďme společně za úžasným hattrickem!

2. AS Řím? Evropský gigant!

Tohle je svátek. Do Plzně míří evropský velkoklub a loňský semifinalista Ligy mistrů, kde vypadl až s Liverpoolem. De Rossi, Justin Kluivert, Florenzi, El-Shaarawy, Pastore... Co jméno, to hvězda. K tomu například český reprezentant Patrik Schick. Doosan Arena uvidí další přehlídku hvězd.

3. Spojte zápas s vánočními nákupy!

Před, nebo po zápase. Viktoria shop tu bude pro vás. A je napěchovaný vánočními dárky, třeba novým kalendářem.

4. Čepice a šály ve speciální nabídce

Abyste byli v Doosan Areně pěkně v teplíčku, máme pro vás připravené rukavice a čepice za speciální cenu jen pro tento duel. Zastavte se ve Viktoria shopu! Ve středu bude otevřen už od 9 hodin ráno.

5. Rozlučka s Ligou mistrů

Naposledy v této sezoně se Doosan Arenou rozezní úžasná hymna Ligy mistrů. Zážitek, na který hráči i všichni fanoušci budou vzpomínat celý život. Buďte u toho!

6. Vánoční stres? Zažene jej viktoriánský dres

Všude se začíná péct cukroví, uklízet, propuká vánoční horečka. Hoďte tohle všechno za hlavu a pojďte prostě na ten nejlepší fotbal.

7. Lístky? Předčasný dárek

Nevíte, jak potěšit tatínka, maminku, synka, dcerku, babičku nebo dědu? Vezměte je na Ligu mistrů. Nevšední a neopakovatelný zážitek necelé dva týdny před Vánoci. Tímhle předčasným dárkem nešlápnete vedle. A vstupenky jsou stále v prodeji!

8. Madrid, Řím, Barcelona... a Plzeň!

Pánové a dámy, Liga mistrů v Plzni! Nikde jinde u nás tuhle soutěž neuvidíte. Západočeská metropole se hrdě řadí k Madridu, Římu, Manchesteru, Mnichovu…Prostě kolébkám toho nejlepšího fotbalu.

9. Italové to u nás neumí!

Italský tým tady ještě nikdy nevyhrál! V roce 1935 zde nepochodil Juventus, v roce 2012 Neapol, před dvěma lety zde remizoval právě AS Řím. A v roce 2011 jsme v Praze srovnali na konečných 2:2 proti AC Milán... Proč tuhle krásnou bilanci neprotáhnout?

10. Buďme skvělými hostiteli (mimo hřiště)

Skvělou pohostinnost a přátelskou atmosféru celého města si pochvaluje drtivá většina týmů, které k nám přijedou. Naposledy například legenda Realu Madrid Emilio Butragueño. Pojďme znovu ukázat, jak jsme skvělými hostiteli. Hosté z Říma určitě ochutnají to nejlepší pivo na světě, navštíví krásné vánoční trhy. Na hřišti však musí kralovat Viktoria!

10+1. Pavel Vrba chce vyhrát sázku!

Těsně před startem Ligy mistrů se trenér Pavel Vrba vsadil se sládkem pivovaru Gambrinus. Pokud postoupí ze skupiny, vyhraje pro fanoušky 11 700 piv! V opačném případě by musel na hodinu za pípu. „Chci vyhrát pivo pro fanoušky,“ má jasno oblíbený kouč, dnešní oslavenec. Viktorka má vše ve svých rukách!

Ještě váháš? Lístky jsou k dostání ve Viktoria shopu! Prodávat se bude i o víkendu, v oba dny od 10 do 16 hodin.