Plzeňská Viktorka zůstává jediným českým zástupcem v pohárově Evropě. Jarní vyřazovací fáze Evropské ligy se opět po 4 letech vrací do Doosan Areny. Přijď podpořit tým Pavla Vrby v boji o postup mezi šestnáct nejlepších týmů prestižní soutěže, vstupenky na souboj s Partizanem Bělehrad jsou stále v prodeji a předkupní právo permanentkářů dnes končí.

Šachtar Doněck, Schalke 04, Neapol, Fenerbahce, Olympique Lyon. Vyřazovací fáze Evropské ligy nám v minulých letech přichystala velké fotbalové večery. Nyní se, po čtyřleté pauze, opět vrací! V prestižním souboji s bělehradským Partizanem se společně pokusíme probojovat mezi posledních šestnáct elitních týmů EL.

„Pohárové jaro vždy slibuje atraktivní soupeře a podívanou. Za celou kabinu mohu říct, že se na tenhle souboj hodně těšíme,“ říká kapitán Viktorie Roman Hubník. „S podporou našich fanoušků chceme projít přes těžkého soupeře a podívat se v Evropské lize ještě dál,“ burcuje. Na podporu publika spoléhá i plzeňská ikona David Limberský. „V této sezoně Evropské ligy jsme doma stoprocentní. Tuto série chceme určitě protáhnout,“ má jasno.

Chceš být u toho a zažít neopakovatelnou atmosféru velké fotbalové bitvy? Vstupenky jsou k dostání již od 300 Kč. Ceny lístků jsou nejnižší, jaké kdy Viktoria v této fázi soutěže svým fanouškům nabídla. Platba je možná jak v hotovosti, tak prostřednictvím platební karty.
 
Přednostní právo nákupu mají držitelé permanentek, kteří mají svá místa rezervována do středy 10. 1. a během této doby mají garantovanou i zvýhodněnou cenu. Opět platí pravidlo jedné vstupenky na jednu permanentku. Nutné je jako vždy počítat s tím, že některé sektory budou vyblokovány pro potřeby UEFA a jejích partnerů. Konkrétně se jedná o místa ve středové části sektorů S8, T9 a sektorů C a D na hlavní tribuně. Majitelům permanentek z těchto sektorů budou samozřejmě nabídnuta náhradní místa.

Bezpečnostní opatření

Volný prodej odstartuje ve čtvrtek 11. 1. a jeden fanoušek si bude moci zakoupit maximálně 5 vstupenek. Prodej bude probíhat pouze na pokladnách Doosan Areny, z bezpečnostních důvodů tentokrát není možné zakoupit vstupenku online či na prodejních mistech Plzeňské vstupenky.

„Zápas s Partizanem s sebou přináší řadu bezpečnostních rizik. Prioritou je pro nás bezpečnost všech návštěvníků stadionu. Na základě předpisů UEFA a doporučení bezpečnostních složek se klub rozhodl přijmout opatření, dle kterého si vstupenky na zápas mohou zakoupit pouze příznivci s trvalým pobytem na území České republiky,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.
 
Kontroly budou probíhat jak u samotného nákupu přímo u pokladen, tak u turniketů před vstupem na stadion. Fanoušci se prokáží jakýmkoli dokladem, který potvrzuje právě jejich trvalý pobyt na území ČR (občanský průkaz, potvrzení o trvalém pobytu). Pokud některý z fanoušků bude nakupovat vstupenky pro své kamarády a známé, postačí, když se prokáže u pokladny dokladem právě on a nemusí nosit doklady od ostatních. Všichni pak budou zkontrolováni při samotném vstupu na stadion. 

„O tomto opatření budou dopředu informováni i fanoušci hostujícího týmu. Tím by mělo být zamezeno snahám o nákup vstupenek příznivců Partizanu do jiného sektoru, než je pro ně vyčleněný. Tyto vstupenky jim bude distribuovat přímo klub,“ dodává mluvčí.

Viktoria je zodpovědná za dění na stadionu a jakýkoli prohřešek by pro ni znamenal tvrdý trest. „Hrozilo by nám uzavření stadionu na případné další pohárové zápasy, což nikdo z nás nechce. Věříme, že si společně se všemi viktoriány užijeme nádherný zápas v dobré atmosféře a bez jakýchkoli problémů tak, jak tomu bylo ve všech pohárových zápasech této sezony,“ říká generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Přidávají se k němu i samotní hráči. „Zatím všechny pohárové zápasy se hrály v parádní kulise. Chceme, aby nás fanoušci podpořili v co nejvyšším množství a společně jsme dokázali, že jsme nejlepší,“ říká Roman Hubník. „Nevěřím tomu, že by si některý viktorián nechal zápas uniknout,“ dodává závěrem.

CENÍK (PERMANENTKÁŘI):
(platné od 4.1. do 10.1.)

I. KATEGORIE 700 Kč
II. KATEGORIE 490 Kč
III. KATEGORIE 370 Kč
IV. KATEGORIE 300 Kč

Prodejní doba:
Středa 10.1. 9:00 – 17:00

CENÍK VOLNÝ PRODEJ:
(od 11.1.)

I. KATEGORIE 890 Kč
II. KATEGORIE 620 Kč
III. KATEGORIE 470 Kč
IV. KATEGORIE 380 Kč

Prodejní doba:
Čtvrtek 11.1. 13:00 – 17:00
Pátek 12.1. 9:00 – 17:00
(dále bude upřesněno)

Mapa sektorů stadionu

Blokace ve středových částech sektorů S8 a T9