Viktoria Plzeň už se pomalu připravuje na odlet na první španělské soustředění do Marbelly, ještě předtím se ale představí všem fanouškům v Plzni. V sobotu se od 14:00 totiž v Luční ulici utká s Baníkem Sokolov, který trénuje plzeňská legenda Pavel Horváth.

Permanentkáři, držitelé platební karty FC Viktoria Plzeň, vozíčkáři a děti do 15 let mají opět vstup zdarma. Vstupné pro ostatní fanoušky činí 50 Kč. „Upozorňujeme, že v prostoru areálu v Luční ulici nebude umožněno parkování. Svá vozidla mohou nechat zaparkovaná na parkovišti za severní tribunou Doosan Areny a do Luční ulice se přesunout pěšky,“ podotýká tiskový mluvčí Václav Hanzlík. „Dále bychom chtěli fanoušky upozornit, že na stadion nebudou vpuštěny se psy či jinými zvířaty,“ dodává.

Připraven znovu bude stánek občerstvení a Viktoria shopu, ve kterém budou k dostání viktoriánské předměty za výhodné ceny. K pořízení bude šála za 199 Kč a podsedák za 159 Kč.

Pro Viktorii půjde o třetí přátelské utkání letošní zimní přípravy. V předchozích duelech porazila 3:0 Ústí nad Orlicí a 7:4 Jiskru Domažlice. V sobotu se utká s druholigovým Baníkem Sokolov, který trénuje Pavel Horváth. 

Cestou do Luční se také můžete zastavit pro vstupenky na vyřazovací fázi Evropské ligy s Partizanem Bělehrad. Prodej v sobotu poběží od 13 do 17 hodin na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny, každý fanoušek si bude moci zakoupit maximálně 5 lístků, které jsou k dostání za nejnižší cenu, jakou kdy Viktoria v této fázi soutěže měla. Více informací o prodeji ZDE.