Viktorii v sobotu čeká utkání 29. kola fotbalové HET ligy, ve kterém si může zajistit pátý mistrovský titul. Hrát se bude od 16 hodin proti Teplicím. Pro fanoušky opět máme k dispozici několik předzápasových informací.

Vzhledem k tomu, že je utkání zcela vyprodané, doporučujeme fanouškům přijít s dostatečným předstihem. Předejde se tak tvoření dlouhých front u turniketů.

V den zápasu bude pokračovat volný prodej permanentních vstupenek na sezonu 2018/2019, a to na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny od 11 hodin. Více informací ZDE.

Pro viktoriány, na které už vstupenka nezbyde, je připravena i speciální projekce zápasu na náměstí Republiky. Ta začne krátce po 15. hodině, k dispozici bude i moderátor a stánek s občerstvením.

V okolí stadionu se bude prodávat magazín Viktorián, ve kterém nyní mj. najdete zajímavé statistiky, přehled viktoriánů na hostování, představení soupeře a spoustu dalších informací.

Na zápas doražte v klubových barvách! Navíc si budete moci nechat nakreslit na obličej červenomodré vlajky, a to jak u vozu Hitradia FM Plus (u fanshopu), nebo u turniketů u restaurace Klubovka. Aby bylo na první pohled vidět, komu fandíte...

Pivovarská lávka uzavřená nebude.