Hlavní kouč Viktorie Plzeň Pavel Vrba očekává dnes se Zlínem těžké utkání. „Přijede soupeř, který hraje hodně zodpovědně,“ upozorňuje na hru svěřenců trenéra Michala Bílka.

Viktoriáni za sebou mají tři zápasy – tři výhry. Panuje tedy spokojenost. „Hlavně z toho pohledu, že jsme hráli dva zápasy venku. Výhry samozřejmě pak musíte potvrzovat i doma,“ uvědomuje si Vrba. „Nás teď čeká prozatímní překvapení Zlín, který má sedm bodů,“ vyhlíží kouč dnešní duel.

„Zlín velice dobře a zodpovědně brání. Má zajímavého útočníka, který je nepříjemný. Čeká nás těžká zkouška. Trenér Michal Bílek sází na organizovanou obranu,“ vypozoroval Pavel Vrba. „Spoléhají na nepříjemné centry ze strany... Hrají opravdu zodpovědně, což trenér od svého mužstva požaduje všude. Čekají na chyby soupeře a trestají je, zatím to přináší body,“ ví trenér, že nepůjde o jednoduchý zápas.

Navíc Zlín z úvodních tří kol ani jednou neprohrál, po výhrách nad Mladou Boleslaví a v Opavě remizoval s Jabloncem. „Jsou v absolutní pohodě a určitě budou chtít bodovat i tady,“ upozorňuje Pavel Vrba.

Vstupenky na zápas jsou i dnes v prodeji. Od 13:00 se budou dát zakoupit ve Viktoria shopu, v 16:30 se prodej přesune na pokladny, nebude-li s předstihem vyprodáno. Výkop je na programu v 19:00. „Fanoušci jsou dvanáctým hráčem, jsem rád, že na nás chodí v takovém počtu. Když nás povzbuzují a drží s námi, je to obrovská pomoc. Nemůžeme si na ně stěžovat,“ říká o podpoře vás, viktoriánských příznivců, Pavel Vrba.

Tak večer na značkách!