V neděli 11. listopadu v 15:00 čeká Viktorii Plzeň další domácí utkání FORTUNA:LIGY. Na svém stadionu přivítá nováčka z Příbrami. Pročtěte si informace, pokud se chystáte do Doosan Areny!

Brány stadionu se klasicky otevřou 90 minut před výkopem, to znamená ve 13:30. Doprovodný program začíná tradičně zhruba 50 minut před utkáním prvním vstupem moderátorů. Pivovarská lávka uzavřená nebude.

O poločasové přestávce budou oceněni nejlepší mládežníci měsíce. Budete moci tak přímo na stadionu zatleskat nejlepším viktoriánským talentům za říjen 2018.

Jelikož zápas zatím není vyprodaný, vstupenky si i nadále můžete pořizovat na prodejních místech Plzeňské vstupenky či online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE), případně pak v den zápasu také ve Štruncových sadech – od 9:00 do 12:30 ve fanshopu a posléze na pokladnách.

V prodeji jsou nadále i vstupenky na venkovní utkání Viktorie Plzeň v Lize mistrů do Moskvy. Více informací včetně návodu ‚jak na víza‘ najdete v článku ZDE. Prodávat se bude i v den zápasu, a to stejně jako vstupenky na duel s Příbramí, tedy od 9:00 do 12:30 ve fanshopu a poté na pokladnách.

Ve fanshopu či na ostatních dobíjecích místech Plzeňské karty nadále platí, že si můžete dobíjet své chytré permanentky. Pomocí nich se dá následně platit za občerstvení, parkovné v PD Rychtářka, ve fanshopu či v MHD.

Prodávat se tradičně bude i magazín Viktorián. Mimo spousty zajímavostí v něm je přichystaný rozhovor s obráncem Radimem Řezníkem, souhrn utkání s Realem či Baníkem nebo také pěkný statistický přehled hráče měsíce Aleše Hrušky se zajímavými grafy.

Fanshop se otevírá v 9:00 a můžete si v něm mimo jiné zakoupit stále se rozšiřující kolekci předmětů pod značkou UEFA Champions League, limitovanou edici NTKD na podporu této nadace a oddělení plzeňské onkologie či unikátní model Doosan Areny. Navštivte před zápasem Viktoria shop a začněte shánět vánoční dárky s dostatečným předstihem!