Příbram coby nováček vlétla do soutěže ve velkém stylu. Po pěti kolech měla na svém kontě dvě výhry a dvě remízy, jednu dokonce z pražské Letné, po rozpadu útoku se ale výsledkově svěřenci trenéra Csaplára zatím hledají.

Jen čtyři dny po utkání Ligy mistrů s Realem Madrid čeká tým Pavla Vrby další domácí zápas, tentokráte v rámci FORTUNA:LIGY s nováčkem z Příbrami. „Všechny nás pořád trošku bolí, co se stalo ve středu a že jsme dostali pět gólů v domácím zápase. Na druhou stranu bych se ještě rád vrátil k tomu, jak nás podrželi fanoušci po zápase, kteří nám poděkovali za to, že se v Plzni vůbec hraje Champions League. Touto cestou bych jim chtěl ještě jednou poděkovat,” řekl pár dní po největším domácím zápase Viktorie trenér Vrba.

A jak vidí prozatímní působní nováčka ligy? „Příbram měla na začátku sezony trošku jiný kádr, respektive útočníky, a těžila z toho. Po odchodu jejich nejlepšího útočníka do Slavie a po zranění Slepičky se jim to trochu zadrhlo. Tahle mužstva jsou na těch zraněních či odchodech klíčových hráčů hodně závislá. Příbram se snaží hrát konstruktivní fotbal a bavit diváky, teď se jim to v posledních zápasech příliš nedařilo, ale na začátku sezony hráli dobře, takže uvidíme…“ ocenil soupeře před vzájemným zápasem v rámci 15. kola.

Západočeši hrají od utkání v Ďolíčku pravidelně dva zápasy v týdnu, můžou se ale spolehnout na široký kádr, a tak má Pavel Vrba i při kupících se zraněních kam sáhnout. „Při tom, jakou teď máme zátěž, by to ani nešlo bez širšího kádru. Nedokážu si představit, že bychom hráli třeba s kádrem o dvanácti nebo třinácti hráčích. Někteří hráči se točí a někteří hrají méně, ale v těchto soutěžích to ani jinak nejde,“ dodává.

Vstupenky na zápas jsou stále v prodeji – v neděli od 9 do 12:30 ve fanshopu a následně na pokladnách. Současně se prodávají také na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE).