Ve středu bude o postup do jarní vyřazovací fáze mládežnické Ligy mistrů bojovat dorost Viktorie Plzeň U19. S ohledem na klimatické podmínky a stav hrací plochy v Přešticích byl zápas přesunut do Luční ulice na umělou trávu a z bezpečnostních důvodů vstupenky nešly do prodeje. Na utkání nakonec budou mít umožněný vstup alespoň rodinní příslušníci hráčů, zástupci mládežnických kategorií FCVP a zaměstnanci klubu. Navíc ho odvysíláme živě a zdarma na webových stránkách!

Utkání mezi dorosty Viktorie Plzeň a AS Řím začne ve středu 12. 12. ve 12:00 v Luční ulici. „Zápas byl přesunut na náhradní hřiště do Luční ulice vzhledem ke klimatickým podmínkám a stavu hrací plochy v Přešticích,“ vysvětluje tiskový mluvčí Václav Hanzlík. „Z bezpečnostních důvodů pak na něj budou mít umožněný vstup pouze rodinní příslušníci hráčů, zástupci všech mládežnických kategorií FC Viktorie Plzeň a zaměstnanci klubu.“

Z tohoto důvodu se klubu podařilo zajistit, že zápas bude moci na svých internetových stránkách odvysílat živě a zdarma! „Po vzniklé situaci, která nás samozřejmě mrzí, jsme se snažili pro fanoušky zařídit přímý přenos zápasu na našem webu. Jsme rádi, že se nám to podařilo a rozhodující utkání našeho dorostu bude odvysíláno zdarma,“ sděluje mluvčí.

Přenos zveřejníme v průběhu zítřejšího dopoledne přímo na webu www.fcviktoria.cz.