Viktoriáni, máme před sebou poslední letošní utkání v Lize mistrů! Chystáte se na stadion? V tomto článku najdete ty nejdůležitější informace.

Na rozdíl od předchozích zápasů proti Moskvě a Realu Madrid je dnes naplánován výkop už na 18:55, brány stadionu se tedy otevřou už v 17:25. „Prosíme fanoušky, aby přišli s dostatečným předstihem a předešlo se tím dlouhým frontám u turniketů,“ vybízí příznivce Západočechů tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík. Upozorňujeme také, že Pivovarská lávka je z provozních důvodů po celý den uzavřena.

Jako vždy je třeba připomenout také absolutní zákaz pyrotechniky, jakožto i projevů rasismu – k obojímu platí nulová tolerance. „Žádáme fanoušky, aby fandili slušně a v duchu fair play,“ říká Hanzlík. „Uzavřený stadion už nikdo nechceme,“ doplňuje.

Pokud se budete chtít při utkání zahřát, pak určitě zamiřte do viktoriánského fanshopu! Tam si totiž právě dnes můžete pořídit ve slevě jak šálu, tak i rukavice nebo čepici. Více informací najdete ve speciálním článku na našem webu.

Rodinná tribuna jako vždy při evropských zápasech nebude v provozu. Pokud tedy máte lístky do sektoru H, je třeba použít vchod přes turnikety.

Novinkou pro letošní sezónu evropských pohárů je prodej alkoholického piva. Permanentkáři samozřejmě budou moci na stáncích využívat svoji chytrou permanentku, na kterou jsou zvyklí z ligových zápasů.

K dispozici samozřejmě bude i speciální vydání magazínu Viktorián za tradičních 19 korun. Bulletin si můžete zakoupit v okolí stadionu. Najdete v něm jako vždy představení týmu i trenéra našeho soupeře, přehled závěrečných bojů viktoriánů v minulých skupinách evropských pohárů nebo třeba informace o mládežnické UEFA Youth League.