Po obratu s Dinamem Záhřeb v Evropské lize nás v Doosan Areně čeká další fotbalová lahůdka! Ve šlágru 21. kola FORTUNA:LIGY totiž v neděli 17. února vyzveme Slavii Praha. Souboj proti prvnímu celku tabulky doprovází opět několik důležitých bezpečnostních a servisních informací.

Výkop je na programu v 17 hodin a brány stadionu se otevřou klasicky 90 minut před výkopem, to znamená v 15:30. Doprovodný program začne tradičně zhruba 50 minut před utkáním prvním vstupem moderátorů, kteří pro vás mají připravenou opět velkou spoustu informací.

V den zápasu bude uzavřená pivovarská lávka.

Utkání zatím není vyprodané, vstupenky si tak nadále lze zakoupit. Prodávat se bude i v sobotu, a to od 13 do 17 hodin na pokladně za severní věží Doosan Areny! V případě, že ještě nějaké lístky zbydou, bude se prodávat i v den zápasu od 11 do 14 hodin ve fanshopu a dále případně na pokladnách (až do vyprodání).

V neděli budou v prodeji také vstupenky na další dva zápasy – na domácí duel s Jabloncem se budou prodávat od 11 do 14 ve fanshopu a následně na pokladnách, na zápas v Záhřebu pak od 11 do 14 hodin ve fanshopu a posléze na „dobíjecí“ pokladně za severní věží Doosan Areny.

Vstupenky proti Jablonci lze samozřejmě zakoupit i na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE), případně pak online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE). Lístky do Záhřebu lze uhradit pouze hotově a s sebou je potřeba si vzít doklad totožnosti, více informací najdete ZDE.

Ve fanshopu či na ostatních dobíjecích místech Plzeňské karty nadále platí, že si můžete dobíjet své chytré permanentky. Totéž bude možná na speciální dobíjecí pokladně za severní věží. Permanentkami se pak dá platit za občerstvení, parkovné v PD Rychtářka, ve fanshopu či v MHD.

Pokud již nyní víte, že na zápas se Slavií nemůžete dorazit a jste držitelem permanentní vstupenky, můžete do sobotních 12 hodin nabídnout své místo do prodeje pro ostatní viktoriány. Návod, jak tak lze učinit, najdete ZDE.

V provozu opět bude klasicky Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus (sektor H), kde vás čekají i hostesky a doprovodný program pro ty nejmenší viktoriány. V prodeji bude magazín Viktorián, v němž najdete spoustu zajímavostí – například rozhovor s trenérem Pavlem Vrbou či kompletní souhrn zimní přípravy.

Speciální akci si na zápas připravila společnost Fortuna. Rozdávat se budou žluté podsedáky na sedačky, v okolí stadionu se budou pohybovat hostesky a v souvislosti s tímto bude probíhat soutěž na sociálních sítích, o které budeme informovat v průběhu soboty. Podsedáky se budou od 15:30 rozdávat až do vydání na pokladnách u jižní věže, u Viktoria shopu a u trafo stanice na rohu stadionu. Více informací o akci najdete na webu ZDE.

Na stadionu samozřejmě platí nulová tolerance pyrotechniky a rasismu. Fanděme slušně a fanděme #BezRozdilu.