Dorostenecká kategorie do 17 let se účastnila turnaje v německém Amtzellu – fpt Robotik Cup. V konkurenci několika zahraničních týml obsadila skvělé třetí místo!

Viktoria odehrála celkem čtyři zápasy ve formátu 2x20 minut. V prvním duelu porazila rakouský Sturm Graz 1:0 díky brance Jedličky, ve druhém zápase otočila vývoj s německým Memmingenem a po trefách Renzy s Jedličkou vyhrála 2:1.

V závěrečeném skupinovém duelu hrála Viktoria U17 o účast ve finále s nizozemskou Spartou Rotterdam. Plzeňští sehráli velmi dobýr zápas, ale bohužel prohráli gólem v nastaveném čase.

V souboji o bronz po remíze 1:1 s Lokomotivou Záhřeb došlo na penalty, které už západočeský celek vyhrál. Díky tomu tak skončil na třetím místě. „Šlo o velmi pěkný a dobře organizovaný turnaj,“ chválil trenér Ondřej Šiml.

FCVP – Sturm Graz 1:0
Branka:
Jedlička
Sestava: Kubíček – Šimek, Kolerus, Petržílka, Tesař – Novický (30. Sojka), Pešek, Vostárek – Renza (30. Krůta), Jedlička (35. Řezníček), Kortan (30. Královec)

FCVP – Memmingen 2:1
Branky:
Renza, Jedlička
Sestava: Drda – Petržílka (21. Šimek), Kolerus, Řezníček, Oravec – Novický, Pešek (21. Vostárek), Sojka – Královec (28. Renza), Kortan (28. Jedlička), Krůta

FCVP – Rotterdam 0:1
Sestava:
Kubíček – Šimek, Kolerus, Petržílka, Tesař (35. Oravec) – Novický (35. Sojka), Pešek, Vostárek – Renza, Jedlička (30. Kortan), Královec (30. Krůta)

O 3. místo: FCVP – Lokomotiva Záhřeb 2:1pen.
Branka:
Renza
Sestava: Drda – Šimek, Kolerus, Řezníček, Oravec – Vostárek, Pešek (21. Novický), Sojka – Renza, Kortan (18. Jedlička), Krůta (30. Královec)

Konečné umístění týmů:
1. Holstein Kiel
2. Sparta Rotterdam
3. Viktoria Plzeň
4. Lokomotiva Záhřeb
5. St. Gallen
6. Sturm Graz
7. Memmingen
8. Amtzell