Už se to blíží! Viktoria se znovu představí v předkole Ligy mistrů a zabojuje o účast v nejprestižnější klubové soutěži světa. Soupeřem jí bude finský mistr HJK Helsinki a domácí utkání se v Doosan Areně odehraje v úterý 26. července od 19 hodin. Prodej vstupenek již probíhá, tak neváhejte a buďte u toho!

Na domácí zápas se těší také Václav Pilař, který byl strůjcem historického úspěchu v podobě prvního postupu do Ligy mistrů. „Jsem přesvědčený, že v šatně nenajdete žádného hráče, který by nechtěl evropské poháry hrát. Všichni jsou tu hladoví po úspěchu,“ uvedl navrátilec do červenomodrém dresu. 

„Na to, co jsem tu zažil v evropských pohárech budu vzpomínat do konce života. Teď do toho musíme dát všechno, abychom to zažili znovu a užili si další postup do skupiny evropských pohárů!“ uzavřel 33letý křídelník, který se po několika sezonách vrátil zpět do Plzně.

Vstupenky na dlouho očekávaný zápas si lze zakoupit online, a také na prodejních místech Plzeňské vstupenky. Omezení je nastaveno na maximální počet pěti kusů vstupenek na osobu.

Držitelé permanentních karet na sezonu 2022/2023 mají vstup na utkání vůbec poprvé zdarma! Zároveň si ani nemusejí vyzvedávat náhradní vstupenky, mohou tak přijít na stadion na svou permici. Pokud svou permanentku s celou řadou výhod ještě nemáte, tak si jí můžete zakoupit ZDE.

Rovněž je možné si vstupenky pořídit také v našem Viktoria shopu, který je otevřen v pracovní dny ve standardní otevírací dobu od 9 do 17 hodin.

Lístky se tradičně prodávají ve čtyřech cenových kategoriích dle následujícího ceníku:

Ceník vstupenek (dle kategorií):

1. kategorie: 400,- Kč

2. kategorie: 340,- Kč

3. kategorie: 270,- Kč

4. kategorie: 190,- Kč

Viktorka bojuje o postup do evropských pohárů. V závěru mistrovské sezony panovala v Doosan Areně úžasná atmosféra. Nenechte si ujít příležitost, zažijte to i nyní a buďte u toho, až bude Viktoria bojovat o účast v základní skupině evropských pohárů. 

Viktoriáni, pojďme společně zabojovat o Evropu! Těšíme se na vás!