Čtvrteční večer bude na Viktorce opět sváteční. Čeká nás odvetné utkání osmifinále Evropské ligy proti Sportingu CP. Pojďme opět ukázat, že máme ty nejlepší fanoušky, a že celá Viktorka fandí slušně. Žádné projevy rasismu na stadion nepatří.

Viktorka má ve své moderní historii za sebou přes osmdesát zápasů v pohárové Evropě. Drtivá většina z nich se odehrála ve výborné a přátelské fotbalové atmosféře. Jedinou kaňkou bylo nepřípustné chování několika jedinců v podobě projevů rasové nesnášenlivosti během play off Ligy mistrů s Ludogorcem Razgrad. 

Za tento odsouzeníhodný přestupek byl potrestán klub i všichni slušní fanoušci podmínkou, která je stále v platnosti. „V této sezoně byla při všech evropských zápasech perfektní atmosféra. Všichni si přejeme, abychom v tomto pokračovali i při zápase se Sportingem a hrozba uzavření stadionu se nás v budoucnu netýkala,“ vybízí mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Nedovedu si představit, že bychom hráli evropský zápas bez fanoušků. Každý takový zápas je pro nás všechny svátkem a musí být skvělá atmosféra,“ má jasno kapitán týmu Roman Hubník. „Ukažme, že na Viktorce fandíme slušně a v duchu fair play,“ přidává se LukᚠHejda.
Ukažme, že celá Viktorka fandí slušně! Je to jen na nás.