První domácí zápas nové sezony je tady! Dnes v podvečer (18.00) čeká tým trenéra Pavla Vrby duel s Libercem. Doosan Arena je nachystána a bude zase o kus krásnější! Kolem hrací plochy jsou rozmístěny zcela nové LED panely, které jsou využívány během zápasů Champions League či Evropské ligy.

Systém LED panelů byl v Doosan Areně využíván během duelů Champions League či ve vyřazovací fázi Evropské ligy. Naposledy tedy během osmifinále Evropské ligy se Sportingem CP. Nyní se klub rozhodl pro investici a pořídil si vlastní led panely na všechny zápasy! Doosan Arena tak bude zase o kus krásnější, modernější. „Jde o poměrně nákladnou investici. Podobnou technikou disponují ve svých arénách evropské velkokluby a my jsme se nyní rozhodli jít touto cestou,“ prozrazuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Na úvodní tři ligové zápasy budou v Doosan Areně využity stejné LED panely, které v minulé sezoně využíval Bayern Mnichov. „Po třetím zápase již budeme mít panely vlastní,“ dodává mluvčí klubu.

„Záleží nám dlouhodobě na tom, aby byla návštěva Doosan Areny pro všechny fanoušky zážitkem a i pořízení této techniky by k tomu mělo výrazně přispět,“ uzavírá.

Duel s Libercem má výkop dnes v 18.00.

Fotogalerie