Všechny dárky, které fanoušci Viktorie přinesli pod stromeček během posledního ligového zápasu s Karvinou, již dělají radost dětem ve Fakultní nemocnici. Zástupci Viktorie je předali na několika dětských klinikách.

Spoustu hraček, krásných knih, stavebnic či omalovánek. Fanoušci Viktorky ukázali viktoriánské srdce. Všechny dárky předal mluvčí klubu Václav Hanzlík přímo do rukou malých pacientů na několika dětských klinikách ve Fakultní nemocnici na Borech. „Fanouškům i celému klubu patří velké poděkování. Dárků je opravdu mnoho a určitě udělají dětem radost nejen o Vánocích, ale některé nám zbydou i na leden,“ poděkovala mluvčí FN Gabriela Levorová. „Všem viktoriánům přejeme hezké Vánoce a vše dobré v novém roce,“ vzkázal ředitel nemocnice Václav Šimánek, jenž si předání dárků nenechal osobně ujít.

Na jednotlivých klinikách byly zároveň darovány i viktoriánské kalendáře na rok 2019.

Druhý stromeček, pod který viktoriáni nosili dárky, byl určený pro zvířátka z plzeňské ZOO. I zde bylo vše ihned předáno. „Je to již tradice, které si nesmírně vážíme a děkujeme. A přejeme všem viktoriánům hezké Vánoce,“ poděkoval mluvčí ZOO Martin Vobruba.

Viktoriáni, děkujeme!

Fotogalerie