Viktorii Plzeň čeká první zápas po zimní přestávce. Utkání 17. kola ePojisteni.cz ligy nabídne fanouškům v Doosan Areně souboj vedoucího týmu s poslední Příbramí.

„Na zápas se opravdu těším, protože proti mateřskému klubu se člověku hraje trochu jinak. Věřím, že vyhrajeme, protože tohle bude můj třetí zápas s Příbramí a chtěl bych, aby byl i do třetice vítězný,“ říká Aleš Matejů. „Příbram bude nepříjemný a bojový soupeř, který určitě předvede poctivý fotbal. My máme ale dostatečně silný tým na to, abychom ho porazili. Chceme se prezentovat fotbalem, který se bude divákům líbit, a hlavně chceme získat tři důležité tři body. Do jara chceme vstoupit pravou nohou a zvítězit,“ dodává plzeňský obránce.

„Jsme plni očekávání a těšíme se, až to všechno zase vypukne. Pauza byla dlouhá a celá kabina očekává dobrý zápas. Určitě je tam dost natěšení, ale i trochu té nervozity, protože se musíme udržovat ve střehu a nepodcenit žádný zápas,“ přidává se David Limberský, který měl možnost v zimě přivítat v šatně několik nových tváří. „Všichni zapadli dobře jak fotbalově tak lidsky. Jsou to hodní kluci, dobří fotbalisté my jsme s nimi všichni spokojení,“ prozrazuje.

I přes umístění Příbrami až na samotném chvostu ligové tabulky, není radno středočeského soupeře podceňovat. „Myslím, že v lize není lehkého soupeře. Pokud si to v hlavě nenastavíme dobře, tak můžeme ztratit body s kýmkoliv. Podcenění pro nás určitě nepřipadá v úvahu,“ má jasno Limberský.