Spojení mezi fotbalovou Viktorií Plzeň a společností Doosan Škoda Power se v českém prostředí stává unikátním. 14 let jeho trvání se díky nové smlouvě opět prodlouží, což je důkazem funkčnosti, spolupráce, a především vzájemné důvěry. „Nejde jen o obchodní partnerství. Vnímám to jako významné ocenění odvedené práce a vyjádření vzájemného respektu,“ řekl při podpisu nové smlouvy prezident plzeňské Viktorie, TomᚠPaclík.

Nová smlouva je s generálním partnerem uzavřena opět na dvě sezony, přičemž jeho spojení s Viktorií trvá už 14 let. Doosan Škoda Power tak bude v nadcházejícím období vítat diváky na stadionu ve Štruncových sadech stále v podobě hlavního názvu Doosan Arena. Stejně tak jméno generálního partnera ponesou na svých prsou plzeňští hráči v domácích i evropských soutěžích.   

„Pokračování v partnerství s FC Viktoria Plzeň pro nás znamená nejen spojení dvou úspěšných týmů, ale také podporu fotbalu napříč všemi generacemi. Navazujeme na mnohaletou tradici, na kterou jsou naši zaměstnanci hrdí. Díky vzájemné spolupráci jsme se společně probojovali do nejprestižnější evropské fotbalové soutěže. Slavíme tak úspěch doma i v zahraničí, a to nejen na fotbalovém hřišti, ale také na poli našeho energetického byznysu. Velmi si vážíme dlouhodobé spolupráce s FC Viktoria Plzeň a možnosti rozšiřovat vzájemné aktivity i v oblasti společenské odpovědnosti. Plzeň, FC Viktoria a Doosan Škoda Power prostě patří k sobě,“ uvedl generální ředitel Doosan Škoda Power Jiří Šmondrk.

„Nejlepší a nejpevnější spojení jsou ta, která se vyvíjejí a projdou i určitou zkušeností. Viktoria se společností Doosan Škoda Power absolvovala společnou cestu ke špičce českého fotbalu a stejně tak do vybrané společnosti v evropských soutěžích, včetně té nejlepší, kterou je Liga mistrů. Jsme velmi rádi, že jsme mohli našemu generálnímu partnerovi tuto reklamu udělat před miliony fotbalových příznivců a věřím, že v tom můžeme pokračovat. Konkurence je stále silnější, ale pokud půjdeme za společnými cíli tak, jako to činíme společně s Doosanem, věřím, že se další úspěchy mohou dostavit,“ dodal k uzavření kontraktu TomᚠPaclík. 

Doosan Škoda Power
Moderní, dynamická firma dodávající vysoce účinné parní turbíny, které právem patří k nejlepším na světovém trhu. Firma má bohaté zkušenosti a reference v aplikacích pro fosilní, paroplynové, jaderné, solární či geotermální elektrárny a také pro spalovny biomasy. Samozřejmostí je investice do výzkumu a vývoje, sledování nových trendů a inovací. Společnost dlouhodobě podporuje nejen plzeňský fotbal, ale také technické vzdělávání v Plzeňském kraji. Nezbytnou součástí filosofie firmy je také podpora místních neziskových organizací ve formě pravidelných dobrovolnických dnů či finanční podpory.

Fotogalerie