Tak tohle byla padání jízda. Dorostenci do 19 let se s podzimní částí sezony rozloučili ve velkém stylu, když vyhráli na hřišti Příbrami hned 10:2! Sedmnáctka uspěla proti stejnému soupeři na pokutové kopy, ženy pak padly s pražskou Spartou. Dorost U16 sehraje o víkendu turnaj v Žilině.

Sedmou výhru z posledních osmi zápasů si připsali dorostenci do 19 let. Poté, co doma srazili České Budějovice 5:1, rozjeli ještě větší střelecký koncert v Příbrami. Na vítězství 10:2 se dvěma góly podíleli LukᚠPihrt, Jakub Selnar a TomᚠKepl. Prosadili se také Petr, Šulc, Vilček a jeden gól byl vlastní.

Sedmnáctka pak v Příbrami sehrála daleko bojovnější a vyrovnanější utkání. Po remíze 1:1 v základní hrací době došlo na penalty, kde Viktoria uspěla v poměru 5:4. Trenér Josef Parlásek nebyl s výkonem tolik spokojený, za celý podzim ale tým dodatečně pochválil. Jeho tým je totiž po 16 zápasech druhý.

Ženy pak v souboji kočky s myší nestačily na pražskou Spartu, která jim v Luční nastřílela v dohrávce 10. kola osm branek.

Příbram U19 – FCVP U19 2:10

Příbram U17 – FCVP U17 1:2pen.

FCVP ženy – Sparta Praha ženy 0:8

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Turnaj dorostu U16 v Žilině

Dorost U16 odcestoval dnes ráno do slovenské Žiliny, kde sehraje turnaj s pětičlennou účastí týmů. Postupně se utká s pražskou Slavií, polskou Wislou Krakow, běloruským Nemanem Grodno a domácím celkem.

Pátek: Plzeň – Slavia (17:20)
Sobota: Wisla Krakow – Plzeň (11:40), Neman Grodno – Plzeň (17:50)
Neděle: Žilina – Plzeň (10:20)