Ženy a dorostenky hrály na hřišti pražské Dukly. Zatímco dorostenky zde vyhrály, dospělé hráčky prohrály nejtěsnějším možným rozdílem. Starší a mladší žačky pak prohrály v Pardubicích shodně 0:2.

Dukla Praha ženy – FCVP ženy 1:0


Na hřišti týmu SK Prosek rozhodl duel žen Dukly a Viktorie jediný gól, o který se v 68. minutě postarala Vanda Adámková. Viktoriánky se tak po šesti kolech nachází na čtvrtém místě se ziskem 7 bodů a skóre 9:13.

Branka: 68. Adámková.
Sestava Plzně: Vaníčková – Markelová (76. Roztočilová), Ondrášková (C), Tauberová, A. Radová (72. Mikešová), M. Mrázová, Nehodová, Knödlová (61. Hanžlová), Karasová (46. Ivaničová), Šlajsová, Mášová.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Dukla Praha dorostenky – FCVP dorostenky 0:4


Šest zápasů, pět výher! Dorostenky Viktorie nadále válí, tentokráte Duklu složily v poměru 4:0. Na triumfu svěřenkyň trenéra Milana Lukeše se podílela dvěma góly Veronika Kloudová, další branky přidaly Barbora Polcarová se Sárou Kolorosovou. Plzeňské dorostenky jsou tak na druhém místě tabulky za suverénní Spartou.

Branky: 2. Kloudová, 34. Polcarová, 40. Kloudová, 58. Kolorosová.
Sestava Plzně: Holíková (C) (49. Štichová) – Lukešová, Růžičková, Baumruková, Ajazi (65. Vorlová), Švábová, Michalcová (33. Horáčková), Kloudová, Polcarová, Voráčková (58. Jílková), Kratochvílová (53. Kolorosová).


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

DFO Pardubice st. žačky – FCVP st. žačky 2:0


Na výhru v prvním utkání starší žačky navázat nedokázaly, v Pardubicích na Letním stadionu prohrály 0:2. Branky inkasovaly v rozmezí dvou minut.

Branky: 14. Hýlová, 16. Solničková (pen.).
Sestava Plzně: Pančochová, Menclová – Vondrovicová, J. Pavlíčková, Hraničková (C), Gajdošová, Strašilová, Remiášová, Šeflová, Belšánová, Csordas, Řemenová, Holubová, Klepsová, Voborníková, Gracias, Rutová.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

DFO Pardubice ml. žačky – FCVP ml. žačky 2:0


Prakticky to samé jako o starších žačkách bychom mohli napsat i o těch mladších. Ty rovněž v Pardubicích prohrály 0:2 a shodně inkasovaly branky ve 14. a 16. minutě zápasu.

Branky: 14. Zikmundová, 16. Hlaváčová.
Sestava Plzně: Polívková – Routschková, Sutnarová, Cinková (C), Jančová, Rancová, Mifková, Šottová, Märzová, Alexová, Novotná.