Kategorie U18 a U16 mají za sebou první jarní ligové utkání, představily se v Sokolově. A oba zápasy měly totožný průběh. Viktoriáni totiž v obou duelech poměrně brzy prohrávali 0:2, ale utkání ve svůj prospěch dokázali zvrátit.

Sokolov U19 – FCVP U18 2:4
Branky: 1. Body, 14. Dlouhý – 23. Kepl, 27. Dotzauer, 60. Pavlík, 90. Pavlík.
Sestava Plzně: Novák – Brož, Strnad (46. Pavlík), Bartůněk (C), Ryška – J. Pek, Dotzauer, Kotěšovec (57. Šastný) – Němec, Kepl (46. Vrba), Kavka.
Hodnocení trenéra Pavla Fořta: „V první půli jsem byl hodně nespokojený, hlavně herně. Inkasovali jsme na začátku zápasu po individuálních chybách. Jsem ale rád, že se nám podařilo v první půli vyrovnat, toho si cením. O půli jsme to prostřídali a pak už jsme to, dle mého názoru, kontrolovali. Soupeře jsme nepustili do žádných větších šancí, navíc jsme dali dvě pěkné branky a špatný první poločas tím napravili. Klukům chci poděkovat, že ten zápas zvládli.“

Branky: 7. Veverka, 20. Harasiewicz – 25. Pešek, 44. Krátký, 58. Renza, 70. Krátký.
Sestava Plzně: Drda – Šoul, Kolerus (C), Petržílka, Vrba (64. Votava) – Novický, Pešek (64. Tesař) – Renza, Vostárek (64. Patrovský), Královec – Krátký (79. Brýla).
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Začátek zápasu se nám vůbec nevydařil. Po jedné individuální chybě a nedůrazu v osobních soubojích jsme v 15. minutě prohrávali 0:2. Poté jsme se zlepšili a do poločasu stihli snížit na 2:1. Druhý poločas byl už z naší strany dobrý. Zrychlili jsme kombinaci, vyhrávali osobní souboje a sbírali odražené míče. V úvodu druhé půle se nám podařilo vyrovnat a nakonec i otočit zápas v nᚠprospěch.“