První domácí zápas ve skupině Evropské ligy v letošní sezóně je tady. Vzhledem k zítřejšímu utkání s Hapoelem Beer-Sheva si dovolujeme připomenout několik opatření, která se k evropskému utkání vztahují.

Stejně jako v případě čtvrtého předkola Evropské ligy bude možné vstoupit na hlavní tribunu stadionu pouze pomocí hlavních turniketů v těsném sousedství jižní věže. Tento vstup budou muset využít i fanoušci ze sektoru H, kteří při zápasech HET ligy vcházeli na stadion pomocí vstupu v severní části hlavní tribuny.

Dále upozorňujeme všechny fanoušky, že stadion zůstává i při zápasech Evropské ligy nekuřácký. Stejně tak při evropských duelech nebude možné zakoupit na stadionu žádné alkoholické nápoje.

„Prosíme všechny fanoušky, aby se během utkání nezdržovali na schodech mezi jednotlivými sektory. Tyto únikové východy musí zůstat maximálně průchodné,“ prosí fanoušky mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Zároveň bychom chtěli požádat fanoušky, aby přišli včas a vyhnuli se tak případným frontám u turniketů. Věříme, že si společně užijeme sváteční fotbalový večer na evropské scéně a budeme společně pověstným dvanáctým hráčem Viktorky,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Od 17 hodin pak bude uzavřena pivovarská lávka.

V den utkání bude možné zakoupit ve Štruncových sadech také následující vstupenky:

Hapoel Beer-Sheva 9:00 – 19:45 pokladny
Balíček EL 9:00 – 19:45 pokladny
ČR - San Marino 14:00 – 19:00 pokladny
SFC Opava 13:00 – 16:30 fanshop
16:30 – 19:00 pokladny
Bohemians Praha 1905 13:00 – 16:30 fanshop
16:30 – 19:00 pokladny