Viktoria v prvním kole předvedla velmi dobrý obrat na hřišti pražské Dukly, kde sice prohrávala 0:1, ale nakonec po vítězství 3:1 slavila tříbodový zisk. Velkou měrou se na tom podíleli střídající hráči TomᚠHořava a Jakub Řezníček, oba posléze zápas zhodnotili.

„Šli jsme tam narychlo, ale chtěli jsme se pokusit zápas otočit. To se povedlo a jsme za to hodně rádi,“ těšilo po utkání Řezníčka. „S Kubou jsme to chtěli oživit. Byli jsme čerství, brzy po střídání jsem dal gól a následoval druhý, což nám strašně pomohlo,“ doplnil ho Hořava.

Právě záložník Viktorie se postaral o vyrovnání po 12 minutách na hřišti. „Střílel jsem spíše nártem. Kuba (Řezníček) mi to dobře sklepnul a já se na střelu hodně soustředil. Když jde člověk na hřiště a následně dokáže svému týmu pomoci gólem, tak je to super,“ měl radost TomᚠHořava.

Jakub Řezníček dvě minuty poté centroval do vápna, balon si do vlastní branky srazil Jakub Podaný a Viktoria vedla 2:1. „Snažil jsem se přihrávat na Kopiho. Každopádně nám hodně pomohla už branka na 1:1, zvedli jsme se v hlavách a za okamžik přidali druhou. Poté jsme drželi balon a Duklu už k ničemu nepustili,“ zhodnotil závěr zápasu Jakub Řezníček.

Fotogalerie