Po výhrách na Dukle, doma s Libercem a v Olomouci se teď Matúš Kozáčik stejně jako celý tým připravuje na duel se Zlínem. Ten do nové sezony dobře odstartoval a jeho výsledky i výkony budí respekt. „Čeká nás hodně těžký soupeř,“ uvědomuje si plzeňský gólman.

„Začátek sezony je vždycky hodně náročný. Mančafty jsou většinou dobře připravené a jdou do toho s velkým odhodláním. Každé jedno utkání bylo těžké, na Dukle jsme museli otáčet, potom doma s Libercem – první domácí zápas a před plným stadionem. Teď je důležité, že jsme to zvládli i venku v Olomouci a bylo by dobré, kdybychom to znovu potvrdili i doma proti Zlínu,“ nabádá Matúš Kozáčik.

Zlín pod vedením trenéra Bílka dobře vstoupil do nového ligového ročníku. V prvních třech kolech získal sedm bodů za dvě výhry a jednu remízu. „Samozřejmě vnímám, jak Zlín odstartoval a jak se mu daří. Jsou na tom výborně, mají sedm bodů a drží se nahoře. Nás čeká hodně těžký zápas, trenér Bílek jim dal určitě impuls a teď pod ním podávají dobré výkony,“ varuje před sílou soupeře plzeňský brankář.

Ten si bude muset poradit hlavně s útočníky Fastavu, mezi kterými zatím vyniká Jean-David Beauguel. Tento francouzský útočník už se trefil dvakrát a šlo vždy o důležité góly v koncovce, díky nimž si jeho tým polepšil o tři body. „Je jich tam víc, mají to dobře rozložené, ale tenhle útočník je samozřejmě nepříjemný, je vysoký a ve vápně si budeme muset dávat pozor, abychom ho pohlídali. Musíme se ale dobře připravit na všechny,“ nabádá Kozáčik před sobotním zápasem.

Výkop je naplánovaný na sobotních 19:00 a jako vždy si můžete zakoupit vstupenky on-line. Pokud jste držitelem permanentní vstupenky, ale na stadion nebudete moci dorazit, můžete vrátit své místo do prodeje pro ostatní fanoušky – pokud si jej někdo zakoupí, obdržíte kupon na slevu do Viktoria Shopu. Pozor, místo můžete nabídnout jen do dnešních 12:00!